Μανούσος: Μεγάλη νίκη

Στην σημασία της νίκης απέναντι σε μια ομάδα με κοινούς στόχους, στάθηκε ο αρχηγός της Καλλονής, Γιώργος Μανούσος, αναφερόμενος στο 1-0 του συλλόγου της Λέσβου επί του Λεβαδειακού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανούσου:
"Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ομάδα με τους ίδιους στόχους. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ήταν φυσιολογικό να μας πιέσει ο αντίπαλος μας.

Δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ στην κόντρα για να είμαστε πιο άνετοι. Ευτυχώς πήραμε μια μεγάλη νίκη και κοιτάμε τη συνέχεια που είναι εξίσου δύσκολη αλλά νομίζω ότι έχουμε κάποιο αβαντάζ.

Νομίζω πως ήταν κλασικό παιχνίδι που κρίνεται στο γκολ. Δύσκολο ήταν το 1-0 καθώς και οι δύο ομάδες κυνηγούσαν τη νίκη. Ευτυχώς την πήραμε εμείς. Η ψυχολογία μας μετά από αυτή τη  νίκη είναι ανεβασμένη θα λυθούν τα πόδια μας και θα πάμε με άλλη ψυχολογία στα επόμενα ματς".

Από την πλευρά του ο Μαρσέλο Αλβες τόνισε: "Προερχόμασταν από ανεπιτυχή αποτελέσματα και μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή. Παίξαμε καλά και αυτό που μένει στην τελική είναι η νίκη. Μετά τα πρώτα λεπτά παίξαμε στρωτό ποδόσφαιρο αυτό που παίζουμε συνήθως και καταφέραμε να οδηγηθούμε στη νίκη.

Ευχαριστώ το θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε αυτήν την ομάδα. Το 100 παιχνίδι μου το γιόρτασε με τη νίκη μας το γιόρτασα με τους συμπαίκτες μου και θέλω να το γιορτάσω και με την οικογένεια μου όταν γυρίσουμε στο νησί".

Σχετικά άρθρα