Νάνο: Να συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις

Το βραβείο του MVP πήρε ο Νάνο μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και στο πλαίσιο της βράβευσής του εξέφρασε τη χαρά του γι’ αυτό το γεγονός, αλλά κυρίως επειδή η ομάδα του Τριφυλλιού έφτασε στη νίκη.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου:
«Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο που μου δόθηκε. Με κάνει χαρούμενο. Όμως, η νίκη ήρθε μετά από συνολική προσπάθεια και αυτό είναι το πιο ευχάριστο, ότι όλη η ομάδα είχε καλή απόδοση. Σίγουρα χάρηκα για το γκολ μου. Εύχομαι να συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις και στα επόμενα παιχνίδια.
Για εμένα είτε δώσω ασίστ είτε βάλω γκολ είναι το ίδιο εφόσον έχει κερδίσει η ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος με την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα. Προσπαθώ να παίζω  όσο καλύτερα για να βοηθάω το σύνολο.
Για τη συνέχεια: Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου και δεν πρέπει να καθησυχαστούμε. Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση γιατί είναι σημαντικός θεσμός για εμάς.
Για το αν η εμφάνιση αυτή δίνει μήνυμα για τη συνέχεια είπε: «Το μήνυμα που δίνουμε από την αρχή είναι πως έχουμε μία καλή ομάδα με πολλές δυνατότητες που παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη».

Σχετικά άρθρα