Μίνιτς: Το πρώτο μέρος είναι των παιδιών, το δεύτερο δικό μου…

Την ευθύνη πάνω του πήρε ο Μίλαν Μίνιτς για την εικόνα του Αρη στο δεύτερο ημίχρονο."Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και το μπάσκετ που έπαιξε. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Συγχαρητήρια και στα δικά μου παιδιά, γιατί έφτασαν μέχρι εδώ. Συγχαρητήρια και στον κόσμο. Ηταν μπασκετικός κόσμος και από τις δύο πλευρές. Αυτοί που κάνουν επεισόδια δεν αγαπάνε το μπάσκετ", είπε αρχικά ο τεχνικός του Αρη και συνέχισε…

"Στο πρώτο είχαμε ενέργεια και πάθος. Κάναμε και καλή δουλειά στην άμυνά μας με τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ούτε ένα, ενώ στο δεύτερο είχε 12. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πόντο από αιφνιδιασμούς στο πρώτο, ενώ στο 2ο είχε 10. Το λέω αυτό, για να δείξω ότι στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλη ενέργεια και συγκέντρωση.

Στο δεύτερο χάσαμε τον έλεγχο στην άμυνα στο πικ εν ρολ. Κάναμε λάθη και ο Παναθηναϊκός βρήκε ανοικτά σουτ. Δεν παίξαμε με ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο είναι δικό μου, το πρώτο είναι των παικτών. Επρεπε να είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Ευχαριστώ και πάλι τον κόσμο μας".

Σχετικά άρθρα