Ατρόμητος για 2η θέση!

Την καλύτερη φετινή του παράσταση έδωσε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Η νίκη του σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ, έφερε τους Περιστεριώτες στο -2 από τη 2η θέση της βαθμολογίας και τους άνοιξε την όρεξη για μεγαλύτερα πράγματα…Παρότι έμεινε με 10 παίκτες από το 16′ (λόγω αποβολής του Φυτανίδη), προηγήθηκε 3-0 σε βάρος του αήττητου για 9 αγωνιστικές Αστέρα, πριν ο Χουάνμα διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Ηταν η 4η διαδοχική νίκη για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους Παπαδόπουλο και Ναπολεόνι (ο Ιταλός μπήκε για λίγο στο τέλος)!

Παράλληλα συμπλήρωσε 3 μήνες ή αν προτιμάτε 13 αγωνιστικές αήττητος! Έχει να χάσει από τις 10 Νοεμβρίου, όταν ο Πανιώνιος τον κέρδισε 2-1 στη Νέα Σμύρνη. Έκτοτε έχει κάνει 9 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Στα τελευταία 7 παιχνίδια, μόνο οι Απόλλων και Αστέρας κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του, αλλά και οι δύο έχασαν 2-3 και 1-3 αντίστοιχα!
 
Ως γηπεδούχος παραμένει αήττητος, έχοντας συγκεντρώσει τους 31 από τους 49 βαθμούς (9 νίκες και 4 ισοπαλίες).

Επιπλέον, μετράει μόλις μία ήττα (αυτή στη Νέα Σμύρνη) στις τελευταίες 20 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο έκανε 13 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Το εντυπωσιακό είναι ότι σκόραρε σε βάρος του Αστέρα για πρώτη φορά στο Περιστέρι, μετά από 5 παιχνίδια που υποδέχθηκε τους Αρκάδες και είχε 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με γκολ 0-5! Ανεξαρτήτως έδρας είχε να τον κερδίσει από τις 24 Οκτωβρίου 2000 (1-2 στην Τρίπολη)! Ακολούθησαν 4 νίκες και 6 ισοπαλίες του Αστέρα.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στη Λιβαδειά και ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη! Άρα, γιατί να μην κάνουν όνειρα για την κατάληψη της 2ης θέσης…

Σχετικά άρθρα