Σουφλέ με σπαράγγια και κασέρι

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 2 άτομα</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">500 ml κρέμα γάλακτος</span><br /><span style="font-size: medium;">2 αυγά</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κιλό τυρί κασέρι τριμμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ματσάκι καθαρισμένα σπαράγγια</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι – πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">ψωμί του τοστ (μόνο τη ψίχα)</span><br /><span style="font-size: medium;">1/4 κούπας βούτυρο</span><br /><span style="font-size: medium;">300 γραμμάρια φέτα τριμμένη</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Ρίχνουμε τη φέτα πάνω από τις φέτες ψωμιού και από πάνω τα ψιλοκομμένα σπαράγγια.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ρίχνουμε από πάνω το κασέρι. Χτυπάμε τ' αυγά, με λίγη από την κρέμα γάλακτος και μετά ρίχνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ρίχνουμε το μείγμα μ' ένα κουτάλι να πάει παντού. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω και κάτω, για 45 λεπτά περίπου.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα