Με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα

Με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί εδώ και μήνες, ο Φλεβάρης σηματοδοτεί δύο διαφορετικής σημασίας τεστ για τους παίκτες του Ολυμπιακού.Το πρώτο είναι την ερχόμενη Τετάρτη (12/2) για το Κύπελλο. Οι παίκτες του Μίτσελ έχουν να αντιμετωπίσουν τη δική τους χαλαρότητα που έχει προκύψει από την έλλειψη ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα και την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η οποία αυτή την εποχή είναι ο Ατρόμητος.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες και το Περιστέρι δεν είναι εύκολη έδρα. Αλλωστε φέτος δεν έχει περάσει από εκεί καμία ομάδα. Ακόμα και ο Αστέρας με παίκτη περισσότερο από το 16′, δέχθηκε 3 γκολ χωρίς να παίζουν οι Παπαδόπουλος και Ναπολεόνι!

Μάλιστα, ο Ατρόμητος φαίνεται πως έχει βρει το "κουμπί" του Ολυμπιακού. Πέρυσι τον νίκησε 2-3 στο Καραϊσκάκη και φέτος του απέσπασε δύο "λευκές" ισοπαλίες. Μία στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα και μία στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο. Ακόμα και η νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ήρθε με το στανιό, κι αφού πρώτα ο Ναπολεόνι είχε κάνει το 0-1. Ο Γιώργος Παράσχος κάνει εξαιρετική δουλειά και μια πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού θα ήταν το κερασάκι στην φετινή τούρτα… Αλλωστε αν αποκλείσουν τον Ολυμπιακό ποιος θα τους απαγορεύσει να μην ονειρεύονται την κατάκτηση του Κυπέλλου;

Το άλλο τεστ είναι αυτό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το οποίο θα έχουμε χρόνο να αναφερθούμε στη συνέχεια. Μέχρι τότε περιμένουμε να μετρήσουμε αντιδράσεις για το αποτέλεσμα του αγώνα Κυπέλλου, ανάμεσα στις δύο πιο αξιόπιστες ομάδες.

ΥΓ: Για τον Στέφενς που έβλεπε το δέντρο και έχασε το δάσος τα είχα γράψει στις 12 Δεκεμβρίου. Τότε ήταν στο +7, τώρα όχι…

Σχετικά άρθρα