Αγωνία για Κοντοέ στον Αστέρα

Πρόβλημα με τον Γιάννη Κοντοέ προέκυψε στον Αστέρα Τρίπολης από τον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Ο αμυντικός των Αρκάδων αντικαταστάθηκε με χτύπημα στον οπίσθιο μηριαίο, σημείο στο οποίο είχε τραυματιστεί και πέρσι και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι κάτι σοβαρό.

Από κει και πέρα, συνεχίστηκε σήμερα το πρωί το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, με όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες στο Περιστέρι να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση και έπαιξαν «οικογενειακό διπλό» με την Κ-20.

Στον αντίποδα, τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν και σήμερα οι Ερνάντεζ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο, ενώ ο Μπαράλες τέθηκε και πάλι στη διάθεση του προπονητικού τιμ εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού έκτισε την ποινή του στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης έδωσε ρεπό για αύριο, προκειμένου να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και ανανέωσε το ραντεβού τους την Τετάρτη το πρωί, όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα