Μπήκε κανονικά ο Μπαϊράμι

Στο ευχάριστο κλίμα του Παναθηναϊκού, με αφορμή την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ήρθε να προστεθεί η επάνοδος σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων του Εμίρ Μπαϊράμι, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας στο Κορωπί.Ο Μπαϊράμι έβγαλε το πρόγραμμα δίχως πρόβλημα και λογικά θα είναι στην αποστολή του επαναληπτικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στην θεσσαλική πόλη.

Όσον αφορά τον Μλάντεν Πέτριτς, και αυτός πήρε μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα και δείχνει ότι αργά αλλά σταθερά βελτιώνει τη φυσική κατάσταση του. Ωστόσο, η απόφαση για τη συμπερίληψη του στην αποστολή της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό Βόλου θα ληφθεί την Τρίτη.

Τέλος, ο Νταβίντ Μέντες συνεχίζει να γυμνάζεται ατομικά και οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή είναι λίγες.

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Όσοι έπαιξαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Σχετικά άρθρα