Ουσταμπασίδης: Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος

O άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Εργοτέλη, Νίκος Ουσταμπασίδης, μίλησε για τις τρεις σερί νίκες της ομάδας του αλλά και το ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΟΦΗ.
Διαβάστε τα όσα είπε ο Νίκος Ουσταμπασίδης στον Athletic Radio 104,2:

Για τις τρεις σερί νίκες του Εργοτέλη
“Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όπου μετράει η βαθμολογία και η ψυχολογία. Ο συνδυασμός αυτός είναι σε υψηλό βαθμό σε μας τώρα μετά τις τρείς σερί νίκες. Πιστεύαμε πάντως οτι όσο περνάει ο χρόνος θα έρχονταν και οι νίκες. Η νίκη με τον Πανιώνιο με 9 παίκτες ήταν κομβικής σημασίας. Η ομάδα λόγω κάποιων συγκυριών δεν έπαιρνε τα αποτελέσματα και υπήρχε πίεση”.
Για το ματς με τον Πλατανιά
“Στην αρχή δεν μπήκαμε καλά και ευτυχώς δεν δεχθήκαμε γκολ. Μετά κάναμε κάποιες διορθωτικές αλλαγές, σκοράραμε και είχαμε μεγαλύτερη σιγουριά στις κινήσεις μας. Στην επανάληψη θα μπορούσαμε να “κλειδώσουμε” το ματς. Όσο έμενε το 0-1 ήταν ρουλέτα το ματς αλλά τελικά πήραμε την νίκη”.
Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την συνεργασία με τον Εργοτέλη
“Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που γράφει την δική της ιστορία στην Σούπερ Λιγκ. Έχει πολύ καλό ρόστερ, καλό κλίμα και καλές συνθήκες για να δουλέψει κάποιος”.
Για τον στόχο της ομάδας
“Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Αν και μαθηματικά δεν εξασφαλίσουμε κάτι δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα. Κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς. Βήμα βήμα και ματς ματς μέχρι το τέλος”.
Για την πρώην ομάδα του τον Πλατανιά
“Ο Πλατανιάς βρέθηκε στην Σούπερ Λιγκ απότομα. Για να καθιερωθείς στην Σούπερ Λιγκ χρειάζεται χρόνος και είναι δύσκολο. Τον χρόνο δεν μπορείς να τον αγοράσεις. Το θέμα δεν είναι στους προπονητές και τους παίκτες. Ο Πλατανιάς έχει πολλά συν αλλά θα πρέπει να περιορίσει τα λάθη του και πιστεύω οτι θα σωθεί. Δεν είμαι υπέρ των πολλών μεταγραφών σε κάθε μεταγραφική περίοδο”.
Για το ματς του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα
“Όλοι μας θέλουμε να δούμε ένα καλό και αθλητικό ματς. Ο ΟΦΗ έχει την δική του ιστορία στην Σούπερ Λιγκ. Θέλουμε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Αυτά τα ματς είναι παιχνίδια των ποδοσφαιριστών και των χαρακτήρων τους  ανάμεσα σε δύο ομάδες της ίδιας πόλης. Ο κόσμος της Κρήτης έχει αθλητική παιδεία και στέλνει μήνυμα και στις άλλες πόλεις”.
Για το πρωτάθλημα μέχρι τώρα
“Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρος πρωταθλητής. Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες καλές ομάδες (ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός) και όλες οι άλλες δίνουν μάχη. Υπάρχει ενδιαφέρον εκεί μέχρι το τέλος. Ο Αρης έχει μείνει πίσω και αν δεν πάρει δύο σερί νίκες ίσως δεν προλάβει. Χρειάζεται σοβαρότητα και ταπεινότητα. Θα πρέπει να επιμαστε σε εγρήγορση”.

Σχετικά άρθρα