Τεράστιο διπλό με 10 παίκτες η Νίκη Βόλου επί του Ηρακλή!

Η Νίκη Βόλου προηγήθηκε στο Καυτανζόγλειο στο 14′ με γκολ του Ισαάκ, έπαιζε με δέκα από το 25′ λόγω αποβολής του Σοϊλέδη, δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ηρακλή στο 42′ από τον Ιντζόγλου, αλλά πήρε τεράστιο διπλό με τέρμα του Ανιέτε στο 50′, γκρεμίζοντας τον Γηραιό από την δεύτερη θέση!Η Νίκη Βόλου άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μανουσάκη, ο Ανιέτε έκανε κοντρόλ στο ημικύκλιο κι έστρωσε πιο αριστερά για τον Ισαάκ Χοβέ. Με ψύχραιμο τελείωμα της φάσης μέσα από τη μεγάλη περιοχή και χωρίς να μαρκάρεται, ο Ισπανός σκόραρε δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Ωστόσο, στο 24ο λεπτό οι Βολιώτες έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο Σοϊλέδης αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Ιντζόγλου. Ο αμυντικός της Νίκης είχε δεχθεί την πρώτη κάρτα πέντε λεπτά νωρίτερα και έτσι πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια σε μια φάση στο χώρο του κέντρου που πήγε με τάκλιν πάνω στην μπάλα και τα πόδια του παίκτη του Ηρακλή χωρίς να υπάρχει λόγος ενώ έχοντας ήδη "κιτρινιστεί" θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός…

Ο Ηρακλής έφτασε στην ισοφάριση στο 42′. Από σέντρα του Πουρτουλίδη, ο Ιντζόγλου πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής σκόραρε φέρνοντας το ματς στα ίσια… 1-1.

Η Νίκη Βόλου αιφνιδίασε εκ νέου τον Γηραιό με την έναρξη του β’ μέρους και συγεκριμένα στο 50ό λεπτό, όταν ο Μανουσάκης πέρασε κάθετη πάσα για τον Τζιώρα, αυτός με προβολή έδωσε ασίστ και ο επερχόμενος Ανιέτε μέσα από τη μικρή περιοχή, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Έφθασε στα 10 γκολ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες σε γκολ με τη Νίκη να αμύνεται πολύ καλά και να φεύγει με το διπλό από το Καυτανζόγλειο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Τάι, Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαχόρα, Μπάμπα, Λίμα (56′ Παπαστεριανός), Σιατραβάνης (66′ Χιονίδης), Τσιλιανίδης (72′ Ματσούκας).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Τζιώρας (82′ Γέσιτς), Μπακάλης, Σοϊλέδης, Μανουσάκης (88′ Ρεπετσάς), Ζουλιώτης, Ακασού, Γιώτας, Γκοτοβός, Ισαάκ (35′ Πινιέιρο), Ανιέτε.

Σχετικά άρθρα