Τάτος: Ετσι πρέπει να παίζουμε στην έδρα μας

Στη θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη απέδωσε τη νίκη επί του Πανιωνίου, η οποία ήταν και η πρώτη εντός έδρας για τους κίτρινους, ο Ανδρέας Τάτος.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάτου:
«Είναι πολύ σημαντική νίκη. Το μόνο που κρατάμε είναι οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί για τη συνέχεια. Είμαστε τελευταίοι, δεν κάναμε τίποτα σπουδαίο, παρά μόνο μία νίκη. Από εκεί και πέρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με τη Βέροια. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι είχε πολλές μονομαχίες, πολύ ένταση και έτσι πρέπει να παίζουμε στην έδρα μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα. Και στην έδρα του Πανιωνίου να παίζαμε το ίδιο πράγμα θα συνέβαινε».
Για το αν έπαιξε ρόλο η θέληση των παικτών του Άρη: «Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο στις κόντρες, όμως από εκεί και πέρα πιστεύω ότι το θέλαμε πιο πολύ εμείς το παιχνίδι. Κερδίσαμε πολλές μονομαχίες, είχαμε και κάποιες φάσεις να πετύχουμε κι άλλο γκολ, δεν τα καταφέραμε και κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Σχετικά άρθρα