Σούλης: Πρέπει να πάρουμε βαθμούς παντού

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί του Πανιωνίου ο Σούλης Παπαδόπουλος με τον τεχνικό του Αρη, πάντως να κρατάει χαμηλούς τόνους και να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να πάρει βαθμούς παντού, ώστε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα.Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:
“Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο καλό θα είναι να μιλήσουμε και μετά τον αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια. Ήταν πολύ σημαντικό για μας, επιτέλους έφυγε και ο κόσμος χαρούμενος από το γήπεδο! Νομίζω πάντως ότι ακόμα κι αν δεν κερδίζαμε, πάλι θα ήταν δύσκολα για μας όπως είναι και τώρα, αλλά ο κόσμος θα έφευγε υπερήφανος γιατί βλέπει την προσπάθεια. Ο Πανιώνιος το ήθελε πολύ, όωπς και εμείς, αλλά παίξαμε όπως έπρεπε για να κερδίσουμε. Δεν θυμάμαι κάποια φάση του Πανιωνίου, ενώ εμείς είχαμε καλές στιγμές. Ξέραμε ότι αν προηγηθούμε, θα μας πιέσει ο Πανιώνιος, αλλά θα μας δώσει και χώρους. Ήταν το τρίτο μας της βδομάδας και η κούραση πάντα βγαίνει στο τελευταίο ματς. Είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, ιδίως αυτή με τον Μανιά, αλλά έκανε απίστευτη απόκρουση ο τερματοφύλακας. Είναι δίκαιη η νίκη μας, αλλά είμαστε σε δύσκολη βαθμολογικά θέση και θα πρέπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Αν είχε κάτσει το κωλοπαίχνιδο στη Λιβαδειά όπως έπρεπε, θα ήμασταν ακόμα πιο καλά, αλλά πιστεύω ότι θα τους βρούμε αυτούς τους πόντους εκτός έδρας. Θα πρέπει όμως να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Κοιτάμε το ματς της Κυριακής, είναι ακριβώς ίδιο με αυτό”.
Ρωτήθηκε να σχολιάσει την αντίδραση του Κώστα Παναγόπουλου και τα παράπονά του για την διαιτησία και απάντησε: “Δεν ξέρω τι είπε, σέβομαι την απόφασή του, αλλά είχαν περάσει τόσες ομάδες από εδώ. Η Ξάνθη, ο Ατρόμητος, που μας έριξαν πιο πολύ στον βούρκο… Να πω για τον Απόλλωνα, που μας κέρδισε; Κανείς δεν είπε τίποτα… Δεν νομίζω να ήθελε να πει για την διαιτησία… Ο διαιτητής σήμερα ήταν καλός; Αν δείτε πόσα φάουλ έδωσε έξω από την περιοχή και ευτυχώς που έβγαλε τον Λάσνικ που εκτελεί καλά φάουλ, γιατί αλλιώς ίσως θα είχαμε ισοφαριστεί”.
Ρωτήθηκε αν ο Άρης μπορεί να κάνει το απόλυτο νικών στην έδρα του ως το τέλος του πρωταθλήματος και απάντησε: “όσο δύσκολο είναι το 5/5 τόσο εύκολο μπορεί να γίνει.Θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Εγώ νομίζω ότι θα βρούμε βαθμούς εκτός έδρας. Κάναμε μόνο μια νίκη… Γι’ αυτό είπα και για τη Λιβαδειά. Θα είχαμε κερδίσει και τη Ξάνθη… Με τον Παναιτωλικό δεν χάσαμε, κερδίσαμε σήμερα και θα ήμασταν πέντε ματς αήττητοι. Εμείς πρέπει να πάρουμε βαθμούς παντού… Είτε έναν, είτε τρεις. Την Κυριακή είναι μονόδρομος. Κρίνονται όλα από μας. Ο Άρης έχει γίνει πολύ επικινδυνος με τις μεταγραφές. Το βλέπετε… Εμείς πρέπει να κοιτάμε τα δικά μας… Αν κερδίζουμε εμείς, έχουμε ελπίδες να σωθούμε. Επειδή ακούω πολλά, είμαι υπερήφανος που πέρσι σώσαμε την ομάδα. Φέτος είναι πέντε φορές πιο περήφανος”.
Σε ερώτηση για το αν στόχος είναι βάλει από κάτω του τρεις ομάδες είπε: “Κοιτάμε να βάλουμε μια ομάδα κάτω τώρα. Μετά θα δούμε τι θα γίνει για δεύτερη ή τρίτη. Όταν εισαι τελευταίος δεν πρέπει να λες μεγάλα λόγια, αλλά να είσαι ταπεινός και προσγειωμένος. Εμείς θέλουμε να σώσουμε την παρτίδα. Εγώ λέω ότι θα προλάβουμε. Δεν θα πούμε όχι στο μπαράζ…”.

Σχετικά άρθρα