Επιασε δουλειά ο Αναστασιάδης στον Πλατανιά

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έφτασε το απόγευμα στα Χανιά και αμέσως από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκε στο Μάλεμε, όπου έπιασε και επίσημα δουλειά, προπονώντας για πρώτη φορά τους παίκτες του Πλατανιά."Εχουμε πολλή δουλειά με τα παιδιά, ελπίζω στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να έχουμε πετύχει τον στόχο μας", ανέφερε ο 60χρονος τεχνικός κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Κατόπιν ο Αναστασιάδης βρέθηκε στο Μάλεμε, χαιρέτισε με χειραψία όλους τους ποδοσφαιριστές και με κάποιους από τους οποίους θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά ενώ με κάποιους άλλους, που είναι κι οι περισσότεροι άλλωστε, για πρώτη φορά.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση μίλησε στους παίκτες και τους κάλεσε να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό στα 10 ματς που απομένουν, δίνοντας το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Νωρίτερα, τον νέο προπονητή παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο α’ αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, Μανώλης Μαθιουλάκης, παρουσία του β’ αντιπροέδρου Αντώνη Κοκολοδημητράκη, του τεχνικού διευθυντή Λάμπρου Μαλτέζου και του γενικού αρχηγού Δημήτρη Μαθιουλάκη.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τον Αναστασιάδη, στο πλευρό του στο νέο του ξεκίνημα στον Πλατανιά, βρίσκονται οι βοηθοί του, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και Απόστολος Τερζής.  

Σχετικά άρθρα