Λαμπρόπουλος: Το ποδόσφαιρο με τον Σούλη πάει 100 χρόνια πίσω!

Τραμπουκισμούς μέσα στα αποδυτήρια, φουσκωτοί που έβριζαν και έκαναν επιθέσεις στην αποστολή του Πανιωνίου, αλλά και παραδοχή του διαιτητή Τοπούζη, πως αν απέβαλε τον Τάτο θα έμπαιναν μέσα οι οπαδοί του Αρη, κατήγγειλαν οι άνθρωποι των κυανέρυθρων μετά το τέλος του αγώνα στο Κλ. Βικελίδης. Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέβασε στο facebook την φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο Σούλης Παπαδόπουλος να τον πιάνει από το λαιμό γράφοντας πως με τέτοιες συμπεριφορές το ποδόσφαιρο πάει 100 χρόνια πίσω!"Αν δεν χάσετε, δεν θα φύγετε από εδώ", φέρεται να φώναζαν προς τους παίκτες των Νεοσμυρνιωτών άνθρωποι που έφεραν διακριτικά της ΠΑΕ στο ημίχρονο του αγώνα.

Με τη λήξη του αγώνα, όμως, η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε, καθώς, σύμφωνα με τους κυανέρυθρους, έκαναν την εμφάνισή τους ακόμα και φουσκωτοί που χτύπησαν παίκτες!

Παράλληλα, από τους άνθρωπους του Πανιωνίου υπάρχει καταγγελία και κατά του διαιτητή Τοπούζη. Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι για την εκτός φάσης κουτουλιά του Τάτου στον Μητρόπουλο, ο ρέφερι του αγώνα τούς είπε: "Τι θέλατε να κάνω; Αν τον απέβαλα, θα έμπαιναν μέσα"!

Στις απίστευτες καταγγελίες των ανθρώπων του Πανιώνιου για τους τραμπουκισμούς στην φυσούνα, αλλά και για την παραδοχή του Τοπούζη για την μη αποβολή του Τάτου ήρθε να προστεθεί μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο ποδοσφαιριστής του Πανιώνιου ανήρτησε φωτογραφία που δείχνει τον προπονητή του Αρη, Σούλη Παπαδόπουλο να τον έχει πιάσει από τον λαιμό… Μάλιστα, ο Λαμπρόπουλος έγραψε κάτω από την φωτογραφία:

"Δυστυχώς με τέτοιους ανθρώπους το ποδόσφαιρο πάει 100 χρόνια πίσω. Είστε άτυχος κύριε Σουλη που όλο αυτό έγινε μπροστά στον φωτογραφικό φακό και το είδε όλος ο κόσμος αλλά είστε και τυχερός που έγινε αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι αυτούς που με σέβονται…

Δυστυχώς κύριε Σούλη ρόδα είναι και γυρίζει… Κάποια στιγμή αν υπάρχεις ακόμα στον ποδοσφαιρικό χάρτη θα τα πούμε…

Επίσης θέλω να πω ένα μπράβο σε κάποιους συναδέλφους μου, που περνάνε τις ίδιες δύσκολες στιγμές με εμάς και που με την πρώτη ευκαιρία δυναμιτίζουν το κλίμα και το παίζουν οπαδοί όπως ο κύριος…

Συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη. Ήταν οι μόνοι που ήταν πραγματικα κύριοι και βοήθησαν καθαρά την ομάδα τους στο σημερινό παιχνίδι".

Σχετικά άρθρα