Κάμπελ: Νιώθω σημαντικός στον Ολυμπιακό

Η παρουσία του στον Ολυμπιακό, έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος δεν διστάζει να δηλώσει ότι πλέον νιώθει σημαντικός για μια ομάδα. Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανυπομονεί για το Μουντιάλ, ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, δεδομένου ότι δεν είναι στο δικό του χέρι, αλλά σε αυτά της Αρσεναλ κατά κύριο λόγο και εν συνεχεία του Ολυμπιακού. Οι δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του «Nacion»

Θα ήθελες να μείνεις στον Ολυμπιακό;

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Εκείνο που με απασχολεί είναι να τελειώσω καλά τη σεζόν, αφού παίζω ως βασικός. Άλλωστε, έρχεται και το Μουντιάλ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα, αφού θέλω να έχω μία καλή διοργάνωση. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα δούμε για το μέλλον μου».

Μήπως πιστεύεις ότι με τις εμφανίσεις σου στο Μουντιάλ μπορείς να πας σε κάποια άλλη ομάδα;

«Ναι, αλλά μου αρέσει που έχω συμβόλαιο με την Άρσεναλ. Εκείνο που θέλω είναι να έχω ένα καλό Μουντιάλ, όπως και να κάνω καλές εμφανίσεις στο Champions League, και να παίζω στο β’ γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος και μετά θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον μου».

Ποια είναι η εκτίμησή σου για όσα έχεις πετύχει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα;

«Είμαι χαρούμενος με όσα έχω κάνει, νιώθω σημαντικός παίκτης για την ομάδα κι αυτό είναι πολύ καλό. Ο προπονητής μου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη, είμαι μέσα στους 5 παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Έχω βοηθηθεί με την τακτική να βελτιωθώ και αισθάνομαι ότι έχω συμβάλλει σημαντικά στην ομάδα».

Ήταν δύσκολο να προσαρμοστείς;

«Με την προσαρμογή δεν είχα πρόβλημα, όλα εξαρτώνται από το πως παίζεις στο γήπεδο. Έχω βελτιωθεί πολύ και στο θέμα των φυσικών επιδόσεων, παίζοντας σε διαδοχικά παιχνίδια κάθε τρεις μέρες».

Πόσο σε έχει επηρεάσει η φιλοσοφία του Ολυμπιακού, που θέλει να κερδίζει σε κάθε ματς;

«Για μένα ήταν πολύ σημαντικό αυτό. Από εκεί και πέρα, έχω κερδίσει πολλά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, λόγω των αγώνων που έχουμε Κυριακή, Τετάρτη ή Πέμπτη και ξανά Κυριακή. Θεωρώ ότι αυτό ήταν πολύ χρήσιμο για μένα».

Πώς εκλαμβάνεις το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνεις στην ομάδα;

«Είναι θετικό, αφού αυτό σημαίνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου. Είναι ευχαριστημένοι με όσα έχουμε πετύχει, όποτε είναι λογικό να προσπαθούν να με κρατήσουν. Το θέμα είναι ότι όλα εξαρτώνται από τι θέλει κάνει η Άρσεναλ».

Οι Έλληνες μάνατζερ σού έχουν μιλήσει για αυτή την επιθυμία;

«Προφανώς, οι ατζέντηδές μου έχουν μιλήσει κατά καιρούς με τη διοίκηση και ξέρουν είναι ευχαριστημένοι μαζί μου στον Ολυμπιακό. Έχουν δείξει ότι ενδιαφέρονται να με κρατήσουν στην ομάδα και μου έχουν πει πως κάνω πολύ καλά όσα μου έχουν ζητηθεί, αλλά επαναλαμβάνω πως δεν εξαρτάται από εμένα. Είναι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ».

Σχετικά άρθρα