Μπακασέτας: Αλλαξε το κλίμα

Η νίκη επί του Πανιωνίου έχει αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα στις τάξεις των παικτών του Αρη, σύμφωνα με τον Τάσο Μπακασέτα.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Για τη νίκη του Άρη: «Είχαμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, αλλά το κέρδος από τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο δεν είναι μόνο βαθμολογικό. Νομίζω ότι ακόμη σημαντικότερο είναι το όφελος σε επίπεδο ψυχολογίας. Χρειαζόμασταν μία νίκη για να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως το κλίμα έχει ήδη αλλάξει. Τόσο εμείς, όσο και ο κόσμος, αισθανόμαστε καλύτερα. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Η συμβολή των φιλάθλων στη νίκη ήταν μεγάλη. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας και στο ματς με τη Βέροια και θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για τη νίκη».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πάρουμε έξι βαθμούς. Ξεκινάμε από το παιχνίδι με τη Βέροια. Αν κερδίσουμε, θα την προσπεράσουμε στη βαθμολογία και θα πάμε στην Κρήτη με στόχο να αφήσουμε πίσω μας και τον Πλατανιά».
Για τον Άρη: «Η διαφορά στην απόδοση της ομάδας είναι εμφανής. Ο Άρης χρειαζόταν ενίσχυση και πιστεύω ότι με τις προσθήκες που έγιναν τον Ιανουάριο, το επίπεδο του ρόστερ είναι υψηλότερο. Πιστεύω ότι και ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι το προφίλ της ομάδας έχει αλλάξει. Υπάρχει πάντως μεγάλο περιθώριο βελτίωσης και πιστεύω ότι θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Για τον ίδιο: «Στον Αστέρα Τρίπολης δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής, αλλά από τη στιγμή που ήρθα στον Άρη αισθάνομαι πολύ καλά. Ο προπονητής μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή και έχω αρχίσει πλέον να αποκτώ αγωνιστικό ρυθμό. Αυτό που έχει σημασία πάντως δεν είναι η δική μου απόδοση, αλλά η εικόνα της ομάδας κι εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν».

Για τους στόχους του Άρη: «Δεν έχουμε στο μυαλό μας κάποιο συγκεκριμένο βαθμολογικό όριο, ούτε θα ήταν χρήσιμο να αρχίσουμε τους υπολογισμούς. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό θα κάνουμε μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Πιστεύουμε όλοι ότι η νίκη επί του Πανιωνίου αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα και ότι στο τέλος η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της».

Σχετικά άρθρα