Τσιάρας: Παίζαμε μια κατηγορία, συγκλόνισε o κόσμος!

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Αντώνης Τσιάρας, μίλησε μετά την πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Αναφέρθηκε στον κόσμο και την εκπληκτική στήριξη που είχανε, αλλά και για τον επόμενο τελικό κόντρα στην Βέροια.Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων» στον Arena Fm:

«Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Προχωράμε, ακολουθεί ο επόμενος αγώνας με την Βέροια, ο οποίος είναι εξίσου σημαντικός, πρέπει και εκεί να κερδίσουμε, να κάνουμε τον καλύτερο απολογισμό προς το τέλος για να σώσουμε την ομάδα.

Σε αυτά τα ματς που παίζετε μια κατηγορία, είναι λογικό να υπάρχει και πίεση και άγχος, αλλά είχαμε δουλέψει πάρα πολύ, το θέλαμε πολύ, δώσαμε τα πάντα και κερδίσαμε. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου παίζω στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ήτανε δίπλα μας και μας στήριξε πάρα πολύ, ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Ο κόσμος του Άρη είναι συγκλονιστικός, όλο το γήπεδο φώναζε, ήταν κάτι πραγματικά εκπληκτικό.

Μετά το γκολ έγινε μεγάλη προσπάθεια, δεν βάλαμε δεύτερο γκολ, όμως κρατήσαμε το αποτέλεσμα και πήραμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς»

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του: «Για μένα αυτό αποτελεί μια δικαίωση, παρότι στην Ξάνθη δούλευα πολύ σκληρά αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη γιατί αυτά τα ματς είναι πολύ κρίσιμα, ο προπονητής έδειξε ότι με εμπιστεύεται και είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα να αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα».

Για το χθεσινό(10/2) παιχνίδι : «Ήτανε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, με νεαρούς παίκτες και αρκετά τρεξίματα, κερδίσαμε όμως τις μονομαχίες σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, και είναι ένας από τους λόγους που μας έδωσε την νίκη.

Οι νίκες είναι αυτές που σου δίνουν  ώθηση και την ψυχολογία που χρειάζεσαι. Μετά από αυτήν την νίκη άνοιξε ο δρόμος και για άλλες επιτυχίες».

Για το αν μπορεί ο Άρης να ξεπεράσει τρεις ομάδες στο βαθμολογικό πίνακα: «Εγώ όπως και όλα τα παιδιά θέλουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με την Βέροια, και είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ας κερδίσουμε πρώτα αυτό και μετά μπορούμε να συζητήσουμε για το πόσες ομάδες μπορούμε να βάλουμε από κάτω. Άμα κερδίσουμε την Βέροια, όλα είναι πιθανά».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι θα δώσω και την ψυχή μου για την ομάδα, θα δίνω πάντα το 120% των δυνατοτήτων μου. Από τον κόσμο δεν έχω καμία απαίτηση, πραγματικά χθες τα είδα όλα…».

Σχετικά άρθρα