Αναστόπουλος: Δεν έφυγα με πίκρα από τον Πλατανιά

Ο Νίκος Αναστόπουλος με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα" τονίζει οτι δεν αποχωρεί με πίκρα από τον Πλατανιά, ευχαριστώντας την ομάδα για τη συνεργασία που είχαν. Ο πρώην πια τεχνικός του Πλατανιά σημειώνει ξανά πως η ομάδα μπορεί να σωθεί, αρκεί όπως επισημαίνει, να μην έχει τραυματισμούς.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Πλατανιά και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Βέβαια, καμιά φορά, τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Εγώ πιστεύω πολύ σε αυτούς τους παίκτες, πιστεύω πολύ στην ομάδα και πιστεύω ότι έστω και δύσκολα, στο τέλος θα τα καταφέρουν. Στη ζωή πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».
-Αποχωρείτε με πίκρα; 
«Καθόλου. Γιατί; Καθόλου».
-Επειδή το είπατε και το Σάββατο στις δηλώσεις σας αρκετές φορές ότι ο Πλατανιάς μπορεί να σωθεί, επιμένετε; Πού το στηρίζετε αυτό;
«Δεν το συζητάμε. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και όταν μπορούν να είναι υγιείς, διότι είχαμε τον Ζουμπουλάκη και τον Ζαραδούκα τραυματίες, εάν δηλαδή ο Πλατανιάς είναι πλήρης, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και σε οποιαδήποτε έδρα. Αυτό το λέω, το υποστηρίζω. Το έχω πει και στους ίδιους και το καταθέτω και σήμερα που φεύγω».

Σχετικά άρθρα