Νάτχο: Μόνο νίκες από δω και πέρα

Ο Μπίμπρας Νάτχο παρέλαβε την Τετάρτη το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής και δήλωσε ότι από δω και πέρα ο ΠΑΟΚ θα κάνει μόνο νίκες. Παράλληλα, ο Ισραηλινός μέσος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους ασπρόμαυρους και μετά το καλοκαίρι.Ο Ισραηλινός όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για το αν θα μείνει και μετά το καλοκαίρι και η απάντηση του αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας: "Είναι σημαντικό να αισθάνομαι όπως αισθάνομαι τώρα.  Αν νιώθω και αργότερα έτσι γιατί να μη συνεχίσω στον ΠΑΟΚ; Μπορεί να παραμείνω μετά το καλοκαίρι. Άλλωστε στον ΠΑΟΚ ήρθα για να συνεχίσω την καριέρα μου".

Ο Νάτχο ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε: "Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους φιλάθλους, είναι η πρώτη φορά που παίρνω αυτό το βραβείο και ελπίζω να μην είναι η τελευταία".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ: "Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά τις δύο πρώτες εβδομάδες μου στον ΠΑΟΚ. Πολύ χαρούμενος. Πλέον θα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει τις νίκες που χρειάζεται και όλοι μαζί να προχωρήσουμε. Την ομάδα την αισθάνομαι σαν οικογένεια".

Για το πώς βίωσε την χθεσινή κουβέντα με τους οπαδούς: "Κατάλαβα χτες πόσο σημαντική είναι η ομάδα για τους φιλάθλους. Τα σκαμπανεβάσματα δεν είναι ποτέ καλά για την ομάδα. Ενδεχομένως να οφείλεται και στο ότι ήρθαμε αρκετοί παίκτες τον Ιανουάριο. Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα, το αργότερο την επόμενη θα έχουμε προσαρμοστεί και ελπίζω να έχουμε μόνο νίκες από εδώ και πέρα".

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος: " Είμαι μόλις λίγο καιρό εδώ, μέρα σε μια με δυο  εβδομάδες θα είμαι στην κατάσταση που θέλω και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φέρουμε την ομάδα ένα επίπεδο πάνω".

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: "Το πιο σημαντικό για  μένα είναι  να παίζω. Εδώ έχω λίγο πιο επιθετικό ρόλο αλλά το έχω ξανακάνει στην καριέρα μου. Το σημαντικό είναι να είμαι χρήσιμος για την ομάδα και αυτό θα προσπαθώ να κάνω όποτε αγωνίζομαι".

Για τις εντυπώσεις που του έχει αφήσει η διαιτησία και το ελληνικό πρωτάθλημα:  "Δεν είναι αυτή η δουλειά μου να σχολιάζω τη διαιτησία. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από ότι πίστευα αρχικά. Για την ομάδα και την πόλη αισθάνομαι καταπληκτικά και έχω να πω τα καλύτερα".

Σχετικά άρθρα