Απόλλων: Με ρεζέρβες και στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ

Οπως έκανε και στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα, όπου ηττήθηκε με 3-0, έτσι και στον επαναληπτικό της Πέμπτης στην Ριζούπολη, ο Απόλλωνας θα παραταχθεί ως επί το πλείστον με τις… ρεζέρβες, αφού προέχει ο αγώνας της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα.Ο Λόρι Σάντσες ξεκουράζει τους βασικούς του για το ματς του Αγρινίου και απέναντι στον Δικέφαλο θα παρατάξει μια ομάδα με πολλούς αναπληρωματικούς.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν ο Δεληζήσης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία των 4 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί στο ματς με την Καλλονή και θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ο Φαρινόλα, ο οποίος απόντος του Πετρόπουλου και με δεδομένο ότι στο ματς του Αγρινίου έχει δηλωθεί τιμωρημένος, θα ξεκινήσει από την αρχή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και ακολούθως ο Βρετανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτήν μετέχουν οι Γκόμεζ, Γουμάγια, Σταματόπουλο, Χατζηζήση, Δημογιάννη, Δεληζήση, Παπαζαχαρία, Σόντερμπεργκ, Κόρμπο, Έγκον, Τσιλιγγίρη, Γκουέλα, Κουκ, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Μπέντα και Σελμανάι.

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος απουσίασε από την χθεσινή προπόνηση λόγω ίωσης, ωστόσο έμεινε εκτός αποστολής.

Σχετικά άρθρα