Τέλος ο Αμανατίδης από Λαμία, που παίρνει Καβακά!

Μπορεί η Λαμία να φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη για να αλλάξει η… ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της! Αντικαταστάτης του έμπειρου τεχνικού θα είναι ο Τιμόθεος Καβακάς, που παραιτήθηκε γι’ αυτό το λόγο από τα Τρίκαλα!Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας αναφέρει:
"Για λόγους καθαρά και μόνο αλλαγής ψυχολογίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την φιλική λύση της συνεργασίας με τον Περικλή Αμανατίδη, τον προπονητή που ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι και την διατήρησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μέχρι σήμερα.
 
Ο Πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου και το Δ.Σ. για το καλό και το συμφέρον της ομάδας αποχωρίζεται έναν φίλο στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας και θεωρεί ότι η πόρτα της Λαμίας θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν.
 
Επίσης ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ευχαριστεί τους συνεργάτες του προπονητικού επιτελείου, τον Λάκη Παπανικολάου παντοτινό στρατιώτη της ομάδας και τον γυμναστή Γιώργο Αδάμ για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και θεωρεί ότι οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά στη μεγάλη Λαμία του μέλλοντος".

Καβακάς στη θέση του Αμανατίδη
Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν θα χρειαστεί να ψάξει για προπονητή, αφού ήδη τον έχει βρει. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με τον Τιμόθεο Καβακά, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων και ανεβαίνει στην Λαμία για να πιάσει δουλειά στους κυανόλευκους.

Σχετικά άρθρα