Αναστασιάδης: Πρέπει να βοηθήσει η Παναγιά…

Πολλή δουλειά και… βοήθεια από την Παναγιά χρειάζεται ο Πλατανιάς, για να "σώσει" την κατηγορία, τόνισε ο Αγγελος Αναστασιάδης.Ο νέος τεχνικός της ομάδας των Χανιών μίλησε για τη συμφωνία με τη διοίκηση, τον δύσκολο ρόλο που αναλαμβάνει και τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

"Καταρχάς να πω ότι έχουμε πάρα πολλή δουλειά. Και λίγο χρόνο. Ή, αν θέλετε, καθόλου. Αλλά θα προσπαθήσουμε με τα παιδιά αυτά να κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, γιατί άμα κάνουμε το ίδιο καταλαβαίνετε ότι θα έχουμε τα ίδια προβλήματα. Πιστεύω ότι η δουλειά που έγινε από τους δύο προηγούμενους προπονητές που ήρθαν και μάλιστα τον τελευταίο, τον Αναστόπουλο, ήταν καλή, οπότε δεν θα έχουμε τόσο πολύ μεγάλα προβλήματα", είπε αρχικά ο Αγγελος Αναστασιάδης και συνέχισε…

"Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά χωρίς τη βοήθεια της Παναγιάς δεν γίνεται τίποτε. Να το γνωρίζετε. Και βέβαια θα αρχίσουν πάλι μερικοί να λένε, αλλά αυτή τη στιγμή, για να γίνει αυτή η διαφορά, πρέπει να βοηθήσει η Παναγιά. Να βοηθήσει ο Θεός να τα κάνουμε καλά, να με φωτίσει κι εμένα να τα κάνω καλύτερα απ’ ό,τι τα έκαναν οι προηγούμενοι".

Για το αν οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται πίεση και άγχος, είπε: "Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα. Θα φανεί στον δρόμο τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή είναι μια κατάσταση, την οποία τη γνωρίζετε όλοι. Οποιαδήποτε λέξη συμπληρώσω θα είναι λάθος".

Τέλος, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, ανέφερε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζεις με τον πρωταθλητή εκτός έδρας. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, με τιμωρίες καρτών. Θα αναγκαστούμε να κάνουμε μια εντεκάδα ανάγκης, αλλά εμένα εκείνο που με ενδιαφέρει είναι το τι θα κάνουμε εδώ, στις προπονήσεις, ούτως ώστε να κάνουμε μια καλή παρουσία το Σάββατο με τον Ολυμπιακό".

Σχετικά άρθρα