Σαλάτα ρόκα, παρμεζάνα και καρύδια

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κούπα καρύδια ψιλοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">150 γραμμάρια παρμεζάνα (ξύσματα)</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 Ματσάκι ρόκα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 σαλάτα μαρούλι ή πράσινη λόλα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πακέτο σταφίδες</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Πλένουμε καλά το ματσάκι ρόκα και τη σαλάτα μας και τα κόβουμε με το χέρι σε μεσαίου μεγέθους λωρίδες.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια και τις σταφίδες και ανακατεύουμε.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Τρίβουμε την παρμεζάνα σε λεπτά ξύσματα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Περιχύνουμε με ένα κουτάλι της σούπας ελαιόλαδο και μπαλσάμικο. Ανακατεύουμε καλά και η σαλάτα μας είναι έτοιμη.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα