Γιαννακόπουλος: Δεν κάνω πίσω για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεκαθάρισε ότι παρά την ενόχληση του για το ρεπορτάζ της εκπομπής "Δίκη" στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δεν θα υπαναχωρήσει από την απόφαση του να ασχοληθεί με την ΠΑΕ, εκφράζοντας την άποψη ότι ο Γιάννης Αλαφούζος προσπάθησε με τον τρόπο του, να τον αποτρέψει.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου στο ραδιόφωνο του Zougla:
Για τους λόγους που τον ενόχλησε το ρεπορτάζ της "Δίκης" στο ΣΚΑΪ: "Μου έκαναν μία επίθεση έτσι όπως θεωρώ εγώ από την εκπομπή Δίκη. Είναι η δεύτερη φορά που ο Θωμαΐδης πετά λάσπη.

Το είχε κάνει και πριν από μερικά χρόνια. Από ότι ενημερώθηκα ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του Αλαφούζου και αυτό με ενόχλησε και ως εκ τούτου έβγαλα αυτό που βγήκε μέσα από το Onsports, τη δυσαρέσκεια".

Για το εάν προτίθεται να ρίξει τους τόνους: "Ναι, αν έβγαζα κάτι θα έβγαζα, όπως και οι περισσότερες εφημερίδες, ότι πρόκειται να γίνει κάποιο ραντεβού μέσα στις επόμενες ημέρες και να λυθεί το πρόβλημα.

Να εξηγήσει και ο κύριος Γιαννακόπουλος ότι πρόθεση του είναι να μπει κανονικά στην ΠΑΕ βάζοντας λεφτά.

Εμένα η διάθεσή μου είναι να μπω στην ΠΑΕ, θεώρησα ότι αυτό που έκανε το έκανε ίσως για να κάνω πίσω, αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω πίσω".

Σχετικά άρθρα