Ηλυσιακός: Μέρα Ντίβεντορφ και Αλευρογιάννη

Την πρώτη γνωριμία τους με το νέο ιατρικό επιτελείο του Ηλυσιακού, είχαν στην προπόνηση της Πέμπτης (13/2) το προπονητικό τιμ και οι αθλητές της ομάδας. Με αφορμή την πρώτη προπόνηση του Ερικ Ντίβεντορφ -τον οποίο υπέβαλλαν σε κάποιες εξετάσεις- με την ομάδα, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Αλευρογιάννης Σταύρος, μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του, Βασίλη Γκλέζο και Βαλάντη Ρίζο, βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ιλισίων.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, καλωσόρισε τον κ. Αλευρογιάννη και τους συνεργάτες του στην ομάδα: "Για μας είναι μεγάλη τιμή και βοήθεια η παρουσία τέτοιων επιστημόνων στην ομάδα μας.

Ελπίζω βέβαια να είναι… αχρείαστοί όμως θέλω να τους καλωσορίσω στην οικογένεια του Ηλυσιακού και να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν", τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, με τον κ. Αλευρογιάννη να συμπληρώνει:

"Μέχρι τώρα ερχόμουν εδώ ως αντίπαλος. Τώρα θα είμαι στο πλάι της ομάδας και θα βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου ώστε να είστε όλοι υγιείς".

Σχετικά άρθρα