Λιόγας: Ακόμα ένας πρώιμος τελικός

Ελκυστικό μπάσκετ παίζει ο Ηλυσιακός, όπως τόνισε ο Δημήτρης Λιόγας, ο οποίος πρόσθεσε πώς οι παίκτες του είναι έτοιμοι για ακόμα έναν τελικό.
Ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Δημήτρης Λιόγας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στο κλειστό των Ιλισίων.

"Η ομάδα μου είναι έτοιμη κι ενεργοποιημένη για έναν ακόμη πρώιμο τελικό από αυτούς που είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε, στην έδρα μας", είπε ο Λιόγας και συμπλήρωσε:

"Θεωρώ ότι ειδικά στο γήπεδο μας, παίζουμε πολύ ελκυστικό μπάσκετ και περιμένω από τον κόσμο μας να έρθει στο ματς και να απολαύσει το θέαμα. Με δεδομένο άλλωστε ότι υπάρχει και η εκστρατεία αγάπης για την Κεφαλονιά, το γήπεδο πρέπει να γεμίσει, αφού σε τέτοιες στιγμές η δύναμη του αθλητισμού μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων και να τους βοηθήσει ουσιαστικά".

Ο Τσέικχ Μποντζ δήλωσε: "Η ομάδα έχει δουλέψει καλά. Είμαστε πανέτοιμοι και θέλουμε να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας τη νίκη. Έμαθα πως η ομάδα θέλει να βοηθήσει το νησί που έγινε σεισμός και ειλικρινά θα χαρώ πολύ αν η προσπάθεια πετύχει".

Σχετικά άρθρα