Μίνιτς: Η αντίδρασή μας να είναι η υψηλότερη μπασκετική ενέργεια

Ο Αρης αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (15/2), με τον προπονητή των κιτρινόμαυρων, Μίλαν Μίνιτς, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και η αντίδραση της να είναι η υψηλότερη μπασκετική ενέργεια."Περάσαμε μία εβδομάδα μετά από τον τελικό, με διάφορα προβλήματα, λειτουργικά, αλλά και αγωνιστικά, όπως οι τραυματισμοί του Ασημακόπουλου, του Τσακαλέρη, του Βεζένκοβ και του Πελεκάνου, παικτών που αγωνίζονται στην ίδια θέση και επηρέασαν την ομαλή διεξαγωγή της προπόνησης.

Βρήκαμε, όμως, τις λύσεις μας και κάναμε τις προπονήσεις με συγκέντρωση και ενέργεια. Μια ομάδα είναι μία οικογένεια, που έχει τα προβλήματά της και τις χαρές της.

Ο "πατέρας" σε αυτήν την οικογένεια είναι η Διοίκηση, η "μητέρα" είναι τα γραφεία της ομάδας, τα "παιδιά" είναι οι παίκτες, το προπονητικό και ιατρικό τιμ και οι φίλαθλοι και όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες, μέσα από τις οποίες γινόμαστε πιο δυνατοί.

Σε ό,τι αφορά τον αντίπαλο, θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που έχει δυνατή έδρα, παίζει σκληρά και βασική της αρχή είναι η ενέργεια και η διάρκεια.

Με την ενέργεια που βγάζει, παίζει στα όρια του φάουλ, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και η αντίδρασή μας να είναι η υψηλότερη μπασκετική ενέργεια", είπε ο προπονητής του Αρη.

Από την πλευρά των παικτών, ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε: "Στρέφουμε ξανά την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας έναν δυνατό αντίπαλο, τον οποίο γνωρίζουμε καλά.

Στόχος μας είναι να έχουμε συγκέντρωση από την αρχή έως το τέλος του αγώνα, κυρίως στην άμυνα και να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Σχετικά άρθρα