Πρίφτης: Να προσεγγίσουμε το παιχνίδι καταρχήν αμυντικά

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Πανελευσινιακό (15/2), με τον προπονητή των ροδιτών, Δημήτρη Πρίφτη, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να προσεγγίσει το παιχνίδι καταρχήν αμυντικά και να προσαρμοστεί στις ανάγκες που θα προκύψουν στη διάρκεια του αγώνα."Είναι ένα πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι, η Ελευσίνα προέρχεται από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εναντίον του Ικάρου Χαλκίδας και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά την επάνοδο των τραυματιών τους.

Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι καταρχήν αμυντικά και να προσαρμοστούμε στις ανάγκες που θα προκύψουν στη διάρκεια του αγώνα ώστε να βρούμε τον τρόπο στο τέλος να είμαστε νικητές", είπε ο προπονητής του Κολοσσού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νώντας Παπαντωνίου σημειώνει: "Κάθε εντός έδρας αναμέτρηση με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς, είναι τελικός. Ετσι και το παιχνίδι με την Ελευσίνα.

Παρά το κακό αποτέλεσμα που είχαμε απέναντι στον Απόλλωνα στο τελευταίο ματς που δώσαμε μπροστά στο κοινό μας, είμαστε σε καλή κατάσταση και το δείξαμε και απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τώρα πρέπει να δώσουμε το 100% κόντρα στην Ελευσίνα. Θεωρώ πως το ματς θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο και θα το δείξει στο παρκέ".

Σχετικά άρθρα