Με κόσμο στην Κομοτηνή

Επικίνδυνη έξοδο πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στην Κομοτηνή, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον δυνατό Πανθρακικό. Στην προσπάθεια του για να φτάσει στη νίκη, θα έχει τη συμπαράσταση 1.800 οπαδών του. Οι δύο ΠΑΕ ήρθαν σε συνεννόηση και μία θύρα του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής θα φιλοξενήσει αποκλειστικά τους οπαδούς του Τριφυλλιού.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την Απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό, για τα ακόλουθα:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζήτησε και πήρε για τους φιλάθλους της 1800 εισιτήρια, αξίας €15 έκαστο. Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 17:00 την ημέρα του αγώνα.
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που τυχόν θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα καλούνται να το κάνουν μεμονωμένα. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα.
Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.
Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.
Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν".

Σχετικά άρθρα