ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Βούκιτς, ατομικό οι Μάρτενς, Βίτορ

Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα στην Ριζούπολη και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την Παρασκευή (14/2) την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (16/2).Στα καλά νέα της ημέρας η επιστροφή του Ζβόνιμιρ Βούκιτς στις προπονήσεις και έτσι στο ιατρικό δελτίο παραμένουν μόνο οι Μάρτενς και Βίτορ, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας.

Η προπόνηση για όσους δεν αγωνίστηκαν την Πέμπτη (13/2) είχε ασκήσεις διατήρησης της φυσικής κατάστασης με μπάλα και κυρίως με ασκήσεις κατοχής της μπάλας και διπλό στο μισό γήπεδο.

Οσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Πέμπτης (13/2) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με χαλαρό τρέξιμο στο γήπεδο, ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες.

Δεδομένου του πολύ δύσκολου προγράμματος, οι προπονήσεις έχουν μειωθεί σε διάρκεια, ενώ και η έντασή τους έχει προσαρμοστεί.

Το Σάββατο (15/2) η ομάδα θα προπονηθεί στη 1 στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια ο Χουμπ Στέφενς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Σχετικά άρθρα