Ο Βούκιτς το καλύτερο γκολ του Ιανουαρίου στον ΠΑΟΚ

Το γκολ-φάουλ του Ζβόνιμιρ Βούκιτς στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στην Τούμπα συγκέντρωσε το 59 % των ψήφων και αναδείχθηκε ως καλύτερο του μήνα Ιανουαρίου από τους φίλους του ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
"Οι κινήσεις του μέσα στο γήπεδο, η υποδειγματική τεχνική, η υψηλή ποδοσφαιρική ευφυΐα και αντίληψη, τα αριστοτεχνικά του τελειώματα σε αναγκάζουν ασυναίσθητα να σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν αυτός ο παίκτης ερχόταν στην Τούμπα νεότερος.
Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς προσθέτει κλάση και ποιότητα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ προσφέροντας μικρές στιγμές τέχνης στον κόσμο που παρακολουθεί από τις εξέδρες ή την τηλεόραση. Ο Σέρβος αρτίστας μετά το βραβείο για το καλύτερο γκολ του Νοεμβρίου (το φάουλ κόντρα στον Εργοτέλη) και συνολικά του 2013 (αυτό κόντρα στον Πλατανιά) κέρδισε άλλο έναν τίτλο Best Goal χάρη στις δικές σας ψήφους.
Αλλη μια αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν η επιλογή σας για το καλύτερο γκολ του Ιανουαρίου. Το συγκεκριμένο γκολ συγκέντρωσε το 59% (1.115 ψήφοι) των προτιμήσεών σας. Στη δεύτερη θέση (30%, 583 ψήφοι) ήταν πάλι ο Βούκιτς! Για το έμμεσο φάουλ που σημείωσε στο ίδιο παιχνίδι.  Πιο πίσω, στην τρίτη θέση, το γκολ του Λούκας κόντρα στον Παναιτωλικό".

Σχετικά άρθρα