Ντόστανιτς: Να βγούμε νικητές

Ο Ράτκο Ντόστανιτς τόνισε πως τους ποδοσφαιριστές του τους περιμένει ένα ντέρμπι αύριο με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Σέρβο τεχνικό της Βέροιας να σημείωσε πως θα τους πει να τα δώσουνε όλα.
Ένα ντέρμπι περιμένει αύριο με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας σύμφωνα με τον Σέρβο τεχνικό της ομάδας που σημείωσε πως θα τους πει να τα δώσουνε όλα. Μεταξύ άλλων στα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova υποστήριξε πως η δύναμη θα παίξει σημαντικό ρόλο δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα που θα παρουσιαστεί πιο σταθερή και πιο έξυπνη.

«Μας περιμένει ένα ντέρμπι και σε αυτά τα ματς οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Η δύναμη θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η ομάδα που θα παρουσιαστεί πιο σταθερή και πιο έξυπνη θα πάρει αυτό το ματς.

Είναι ευχάριστο που επιστρέφουν αρκετοί παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα είναι έτοιμοι ψυχολογικά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να βγούμε νικητές από αυτό το παιχνίδι.

Η νίκη του Άρη με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντική. Ανάλογο αποτέλεσμα ψάχνουμε και εμείς για να ανεβούμε ψυχολογικά. Στους παίκτες μου θα πω να τα δώσουν όλα και να ευχαριστηθούν αυτό το ντέρμπι», τόνισε ο Ντόστανιτς στην κάμερα της "NOVA" για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη

Σχετικά άρθρα