Συνέχισαν με… καρέ Μπάγερν, Ντόρτμουντ

Η Μπάγερν έκανε… μια μπουκιά και τη Φράϊμπουργκ, επικρατώντας της 4-0 στο Μόναχο για την 21η αγωνιστική της Bundesliga. 4άρα και για την Ντόρμουντ, 4-0 εντός τη Φρανκφούρτη. Νέα ήττα για το Αμβούργο, που… κατάφερε να χάσει και από την Μπράουνσβαϊγκ, νίκη για Χόφενχαϊμ και "Χ" στο Βέρντερ – Στουτγκάρδη.Στο Μόναχο η Μπάγερν ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Φράιμπουργκ, πετυχαίνοντας τη 13η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι Πρωταθλητές "καθάρισαν" από το πρώτο μέρος, διάστημα κατά το οποίο προηγήθηκαν με 3-0, χάρη στα δύο γκολ του Σακίρι και το ένα του νΤάντε. Στο 88′ ο Πιζάρο διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Με το ίδιο σκορ η Ντόρτμουντ νίκησε την ΆΙντραχτ Φρανκφούρτης, με τον φορμαρισμένο Ομπαμεγιάνγκ να πετυχίανει δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο! Στην επανάληψη σκόραραν και οι Λεβαντόφκσι (πέν.) και Γιόγιτς.

Αξιο της μοίρας του είναι το Αμβούργο, που υπέστη 7η διαοχική ήττα με 2-4 στην έδρα της ουραγού Μπράουνσβαϊγκ. Το Αμβούργο είναι στην προτελευταία θέση με 16 βαθμούς, ενώ η Μπράινσβάιγκ έχει 15.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23′ με τον Λασόγκα, αλλά ο εκπληκτικός Κουμπέλα (χατ τρικ), έφερε τούμπα το ματς με γκολ στο 51′ και το 61′. Ο Ιλίσεβιτς ισοφάρισε σε 2-2 στο 76′, αλλά ο Κουμπέλα… ξαναχτύπησε στο 85′ για το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Χόσχιντ στις καθυστερήσεις.

Στη Βρέμη, η Βέρντερ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 88′ με τον Ομπράνιακ να ισοφαρίζει σε 1-1 την Γκλάντμπαχ, που είχε προηγηθεί στο 6ο λεπτό με τον Ράφαελ.

Η Χόφενχαϊμ, τέλος, νίκησε εύκολα με 4-1 τη Στουτγκάρδη, με τον Σίπλοκ να πετυχαίνει δύο γκολ και τους Βόλαντ, Φιρμίνιο από ένα.

Σχετικά άρθρα