Βετούλας: Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να βγάλουμε ενέργεια

Ο Απόλλων Πατρών αντιμετωπίζει τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο (16/2), με τον προπονητή των πατρινών, Νίκο Βετούλα, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και στα 40′, να ελέγξει τον ρυθμό σε όλη την διάρκεια και να βγάλει ενέργεια στο παρκέ."Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς πρέπει, κατά κύριο λόγο, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του παιχνιδιού.

Θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ.

Επίσης, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε πιθανή αδράνεια του αντιπάλου μας σε κάποια σημεία της αναμέτρησης", είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών.

Από την πλευρά των παικτών, ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς – Στεργίου τονίζει: "Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με εμάς.

Δεν θα είναι ματς-τελικός για το Ρέθυμνο, αλλά οπωσδήποτε είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουν στην έδρα τους.

Αυτό είναι καλό για εμάς, αφού θα έχουν μεγαλύτερη πίεση. Εμείς πάμε για τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να "κλέψουμε" το παιχνίδι".

Σχετικά άρθρα