Παντελίδης: Η νίκη ανήκει στην προηγούμενη ηγεσία

Με τη νίκη επί του Ατρόμητου ο Σάββας Παντελίδης ξεκίνησε με το δεξί τη θητεία του στον Λεβαδειακό, αλλά απέδωσε το τρίποντο στο τεχνικό επιτελείο του Νίκου Καραγεωργίου, τον οποίο και διαδέχθηκε στον πάγκο των βοιωτών

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη νίκη, η οποία σε πολύ μεγάλο βαθμό ανήκει στην προηγούμενη τεχνική ηγεσία. Παρέλαβα μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου με βοήθησαν να μπω πολύ γρήγορα σε μια οικογένεια. Ήμασταν αρκετά καλοί, με πολύ καλή κυκλοφορία.

Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, όμως εμείς ήμασταν αυτοί που κάναμε πολλές φάσεις. Έπαιξε ρόλο και η απουσία πολλών βασικών ποιοτικών παικτών του Ατρομήτου. Υπήρχε πολλή κούραση από πλευράς αντιπάλων μας. Αυτό ήταν και το πλάνο μας. Αν ήταν το παιχνίδι στο 0-0 στα τελευταία λεπτά, να πιέζαμε τους αντιπάλους μας για να πάρουμε τη νίκη», είπε, αρχικά.

Για την προσπάθεια του Λεβαδειακού να διατηρηθεί στην κατηγορία: «Όπως λέω πάντα, αυτή ήταν μια πρώτη μάχη που κερδίσαμε. Θέλουμε πολλή δουλειά στη συνέχεια, διότι ο δρόμος είναι μακρύς. Δεν στεκόμαστε σε αυτή τη νίκη, κοιτάμε το επόμενο ματς που θα είναι πιο δύσκολο».

Για τον Γιώργο Παράσχο: «Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας καταπληκτικός συνεργάτης και ο καλύτερος άνθρωπος στο ποδόσφαιρο που έχω γνωρίσει».

Σχετικά άρθρα