Μίτσελ: Ποιότητα ο Ιμπαγάσα, αλλά δεν αποκαλύπτω τις εισηγήσεις μου

Ο Ιμπαγάσα για ακόμα μία φορά ήταν καταλυτικός ώστε ο Ολυμπιακός να φτάσει στη νίκη, ο Μίτσελ τον αποθέωσε, ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του αργεντίνου στο ΛιμάνιΟ ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε την εικόνα των ερυθρολεύκων στο ματς με τον Πλατανιά, για την κατάσταση των Φουστέρ-Χολέμπας, τόνισε πως ο Μαρκάνο θα αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με την Μάντσεστερ, που πλησιάζουν.

O Μίτσελ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για:

Την αναμέτρηση, τον Ιμπαγάσα και τις σκέψεις του Αργεντινού: "Για το παιχνίδι έχω να πω ότι στο Α’ μέρος φανήκαμε πολύ μπερδεμένοι. Δυσκολευτήκαμε να πραγματοποιήσουμε αυτό που θέλαμε. Ούτε η αίσθηση μας άρεσε. Όταν κάνουμε τις αλλαγές έχω στο μυαλό μου πως όποιος μπει είτε είναι ο Σαλίνο, ο Ιμπαγάσα ή ο Φουστέρ θα κάνει αυτά που θέλουμε σωστά. Στην περίπτωση του Ιμπαγάδα ξέρουμε πως έχει ποιότητα και για αυτόν τον βάζουμε. Μία ποιότητα που έχει ο Αριέλ να διαβάζει και να οργανώνει το παιχνίδι είναι ένας πλούτος για εμάς.

Όμως μην μπερδεύεστε και μην παρεξηγείτε τα λόγια μου. Όταν μπαίνει στον αγώνα ο Ιμπαγάσα γίνεται γιατί έχει την ποιότητα που θέλουμε εκείνη την στιγμή. Και τα αιτήματα που κάνει στην διοίκηση για την ομάδα και τους παίκτες δεν θα τις κάνω ποτέ δημοσίως. Τις κάνω πάντα ιδιωτικά. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τον Τύπο για να προωθήσω αυτά που θέλω ούτε για το πρότζεκτ. Ούτε για να επηρεάσω το μέλλον των παικτών. Θα το έβρισκα πραγματικά πολύ άσχημο να το κάνω αυτό. Την γνώμη μου για του χρόνου τις γνωρίζουν πολύ καλά όλοι όσοι πρέπει στην ομάδα. Και ο πρόεδρος και όλοι γιατί είμαι σε καθημερινή επαφή μαζί τους".

Την αλλαγή της εικόνας της ομάδας στο Β’ σε σχέση με το Α’: "Τους είπα ότι είχα πει πριν και στου Ρέντη. Τους υπενθύμισα ποιός είναι ο στόχος για το ματς. Στο πρώτο μέρος μας έλλειπε η ένταση και η συγκέντρωση. Πως μας έλλειψε η διάθεση στο πρώτο μέρος, πράγμα που είχαμε και την περασμένη Τετάρτη. Για να κερδίσεις οπουδήποτε πρέπει να παίξεις καλά. Αυτό από την μία πλευρά. Από την άλλη είναι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπεται σε κανένα γήπεδο και ειδικά στο γήπεδο να παίζει άσχημα. Είναι άλλο το σχέδιο που θέλουμε να ακολουθήσουμε και άλλο η εικόνα. Απαιτούμε σταθερά από τους ποδοσφαιριστές μας να παίζουν ως παίκτες του Ολυμπιακού".

Την κατάσταση των Φουστέρ και Χολέμπας: "Σήμερα ήταν ήδη έτοιμος ο Φουστέρ. Μπορούσε να πάρει λεπτά συμμετοχής. Για άλλους λόγους τελικώς δεν μπήκε. Στην Κρήτη θα παίξει. Ο Χολέμπας είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Στην μέση της ερχόμενης εβδομάδας θα αρχίσει να προπονείται από την Τετάρτη και θα είναι έτοιμος για τον ΟΦΗ".

Το εάν θα πάει στην Αγγλία για να δει την Γιουνάιτεντ: "Μπορούσα να πάω την Τετάρτη που παίζαμε αλλά αγωνιζόμασταν και εμείς (σ.σ. γέλια). Ήθελα να πάω το Σαββατοκύριακο για το Κύπελλο αλλά η Γιουνάιτεντ έχει αποκλειστεί. Δεν μπορώ. Υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Επίσης με πήρε τηλέφωνο ο Μάτα και μου είπε ‘μην έρθεις, δεν θα παίξω’. Όμως μην ανησυχείτε. Έχουμε πληροφορίες. Έχουμε στείλει δικούς μας ανθρώπους εκεί. Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ".

Τους Μαρκάνο, Βαλντές και το εάν σκέφτεται τον Ισπανό ως αριστερό μπακ: "Θα ήταν μία εναλλακτική λύση. Ο Ιβάν είναι ικανός και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Για τώρα όμως θα παίζει εκεί. Ζητάτε πολλές πληροφορίες. Από την Μάντσεστερ σας έβαλαν; Ο Μαρκάνο δηλαδή φταίει τώρα; Παίζετε μαζί σας; (σ.σ. γέλια). Με τον Μαρκάνο αυτό γινόταν πριν από 3 χρόνια. Και εγώ τότε ακόμα έπαιζα…".

Το τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε 10 ημέρες στις δύο ομάδες: "Αυτά τα ματς είναι πολύ ιδιαίτερα και πολύ διαφορετικά. Πολύ υψηλού επιπέδου. Το κάθε λάθος μπορεί να το πληρώσεις πάρα πολύ ακριβά. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα γύρω από αυτό το ματς και η ανυπομονησία του κόσμου θα μας κάνει να είμαστε να είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν υπάρχει άλλη οπτική για εμάς. Είναι μία φοβερή ευκαιρία και δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη. Έτσι το νιώθουμε. Το θέλει ο κόσμος. Εμείς δεν θα τον απογοητεύσουμε παρά το αποτέλεσμα".

Σχετικά άρθρα