Γιαπλές: Νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση

Ο Ικαρος επικράτησε των Τρικάλων εντός έδρας, με τον προπονητή της ομάδας της Χαλκίδας, Θανάση Γιαπλέ, να τονίζει ότι αυτή η νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του, η οποία ωστόσο δεν έχει καταφέρει τίποτα ακόμα και έχει πολύ δρόμο μπροστά της."Είναι ωραίο το συναίσθημα να καθοδηγείς την ομάδα της πόλης σου. Η σημερινή (15/2) νίκη μάς δίνει αυτοπεποίθηση. Κάναμε μια νίκη που έπρεπε.

Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και παραμένουμε στην πιο δύσκολη θέση από τις ομάδες της Α1", είπε αρχικά ο προπονητής του Ικαρου Χαλκίδας.

Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια, όταν βρέθηκαν στο ημίχρονο στο -10: "Τους είπα ότι ξέρω πως έχετε βρεθεί στη θέση των Τρικάλων τρεις φορές και στο τέλος ηττηθήκατε.

Τώρα, έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε ότι μπορείτε κι εσείς να κάνετε ανατροπή. Δεν έχουμε, άλλωστε, άλλη επιλογή".

Από την πλευρά των παικτών, ο Αντονι Ρόμπερσον σχολίασε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα στην Ευρώπη και παίζω σε μια όμορφη χώρα όπως η Ελλάδα, που έχει παράδοση στο μπάσκετ.

Αν και είμαι λίγο χρόνο στην ομάδα κατάλαβα πόσο σημαντικό ήταν το σημερινό (15/2) ματς και είμαι χαρούμενος που βοήθησα να νικήσουμε.

Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και θα προσπαθήσω η ομάδα να πετύχει ανάλογες νίκες και να πετύχουμε το στόχο μας".

Σχετικά άρθρα