Γουόλ στα καρφώματα, Μπιλινέλι στα τρίποντα (vid)

Ο Τζον Γουόλ ήταν ο νικητής στον διαγωνισμό των καρφωμάτων του All Star Game και ο Μάρκο Μπιλινέλι αυτός, που επικράτησε στον διαγωνισμό των τρίποντων
Ο γκαρντ των Ουίζαρντς κάρφωσε εντυπωσιακά, όταν πήρε τη μπάλα πάνω από το κεφάλι της μασκότ της ομάδας του, τον "G-Man" την έφερε ανάμεσα στα πόδια του και κάρφωσε ανάποδα στο καλάθι. Η προσπάθεια αυτή έδωσε τη νίκη στην Team East στη μονομαχία της με την Team West.

Στον πρώτο γύρο (Freestyle), οι Ρος, Γουόλ και Τζορτζ ήταν εντυπωσιακότεροι από τους Λίλαρντ, Μπαρνς και ΜακΛεμορ, με τους τρεις κριτές Ντομινίκ Ουίλκινς, Μάτζικ Τζόνσον και Τζούλιους Έρβινγκ να αποφασίζουν ομόφωνα να τους δώσουν τη νίκη.

Έτσι οι νικητές είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν την σειρά που θα διαγωνιστούν στον δεύτερο γύρο και επέλεξαν να αγωνιστούν δεύτεροι. Στον δεύτερο γύρο, ο Ρος κέρδισε τον Λίλαρντ με ψήφους 2-1, ο Πολ Τζορτζ κέρδισε τον Μπαρνς και στο τέλος ο Γουόλ κέρδισε τον ΜακΛεμορ.

Στο διαγωνισμό των τρίποντως ο Μάρκο Μπιλινέλι ήταν ο μεγάλος νικητής, έστω κι αν χρειάστηκε έξτρα γύρος για να κερδίσει τον Μπράντλεϊ Μπιλ. Ο Ιταλός γκαρντ των Σπερς είχε 19 πόντους στον πρώτο και τον τελικό γύρο, ενώ στη… ρώσικη ρουλέτα έφτασε τους 24, ενώ ο άσος των Ουίζαρντς είχε 21 στον πρώτο γύρο, 19 στον δεύτερο και 18 στον «έξτρα τελικό».

Εκτός τελικού έμειναν οι Ντέμιαν Λίλαρντ των Μπλέιζερς (18), Στίβεν Κάρι των Ουόριορς (16), Κέβιν Λοβ των Τίμπεργουλβς (16), Κάιρι Ίρβινγκ-ο περσινός νικητής-των Καβαλίερς (16), Άαρον Αφλάλο του Ορλάντο (15) και Τζο Τζόνσον των Νετς (11).

Σχετικά άρθρα