Με 11άδα Ριζούπολης στην Τρίπολη

Στους παίκτες που ξεκίνησαν στον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης (13/2) θα στηριχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Στέφενς και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Χουμπ Στέφενς δεν δείχνει διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγές στη σύνθεση της ενδεκάδας που θα παραταχθεί στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Ο Ολλανδός προπονητής θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που έφεραν εις πέρας την αποστολή Κυπέλλου.

Δηλαδή, τους Γλύκο, Κίτσιου, Μαντούρο, Ινσαουράλδε, Σπυρόπουλο, Νάτχο, Κάτσε, Χούσεν, Λούκας, Ολίσε και Αθανασιάδη και το ζητούμενο είναι αν θα κάνει κάποιες αλλαγές γιατί ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Οι πιθανές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα θα έχουν να κάνουν με τα άκρα της άμυνας, όπου ενδεχομένως θα αγωνιστεί ο Λίνο αντί του Σπυρόπουλου ή ο Σκόνδρας αντί του Κίτσιου, ενώ ερωτηματικό είναι αν ο Στέφενς θα διατηρήσει το δίδυμο Μαντούρο-Ινσαουράλδε στο κέντρο της άμυνας ή θα ξεκινήσει τον Τζαβέλλα.

Στα χαφ δεν φάνηκε ότι θα αλλάξει κάτι και οι Νάτχο, Κάτσε και Χούσεν μοιάζουν σίγουροι, όπως και στα άκρα της επίθεσης οι Λούκας, Ολίσε και στην κορυφή της επίθεσης ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Σχετικά άρθρα