Τον κάνουν βασιλιά και μένει για πάντα στη Γιουνάιτεντ

Νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Premier League είναι έτοιμος να υπογράψει ο Γουέιν ΡούνεϊΟ Γουέιν Ρούνεϊ είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες όχι μόνο στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά σε ολόκληρη την Premier League και η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας είναι αποφασισμένη να πληρώσει… όσο-όσο για να τον δέσει στο "Ολντ Τράφορντ" μέχρι τη δύση της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων "Sun" και "Sunday Times", ο Άγγλος άσος είναι μία ανάσα από το να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουνάιτεντ (το υπάρχον έχει ισχύ μέχρι το 2015), βάσει της οποίας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

"Ο Ρούνει υπογράφει συμβόλαιο ζωής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", αναφέρει ο τίτλος της "Sun", ενώ η εφημερίδα "Sunday Times" προχωράει και σε αποκάλυψη λεπτομερειών οικονομικής φύσης αναφορικά με το super deal, κάνοντας λόγο για συμφωνία συνολικού κόστους 70.200.000 λιρών!

"Το νέο συμβόλαιο με το οποίο συμφώνησε ο 28χρονος είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της Premier League και θα έχει ως συνέπεια ο επιθετικός να απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 300.000 λιρών.

Ο Ρούνεϊ έχει ακόμα 18 μήνες στο τωρινό συμβόλαιό του, το οποίο του αποφέρει 250.000 λίρες την εβδομάδα, αλλά τώρα θα μείνει μέχρι τα 33 του χρόνια στο σύλλογο.

Η έλευση του Χουάν Μάτα από την Τσέλσι για 37.100.000 λίρες ανέβασε το ηθικό και ίσως να έπαιξε ρόλο στο να πειστεί ο Ρούνεϊ να παραμείνει, βλέποντας τον πρώην τεχνικό της Έβερτον να προσπαθεί να επαναφέρει τον σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών.

Η νέα συμφωνία φανερώνει πως ο Ρούνεϊ εμπιστεύεται τον Μόγιες", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα