ΑΕΚ… όπως με Μανδραϊκό

Με οδηγό την… οκτάρα επί του Μανδραϊκού η ΑΕΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και στοχεύει σε μία ακόμα νίκη με θέαμα κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου
Δύο εβδομάδες μετά το παιχνίδι με τον Μανδραϊκό και την αναβολή της αναμέτρησης με τη Θύελλα Ραφήνας η ΑΕΚ επιστρέφει στο άδειο πάλι ΟΑΚΑ για να υποδεχθεί τον ΑΟ Περιστερίου.

Ο στόχος της ΑΕΚ σε κάθε ματς και το συγκεκριμένο δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Η Ενωση θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, προσφέροντας θέαμα στους φίλους της, που θα παρακολουθήσουν το ματς από την τηλεόραση (16/2 15:00GR novasports3).

Ο Τραϊνός Δέλλας είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Μανδραϊκό και όπως είναι φυσικό δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές.

Η επικρατέστερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Βούρα, Τσουκαλά, Πεταυράκη, Ρόβα, Γεωργέα, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πόποβιτς, Πλατέλλα, Ντ’ Ακόλ και Μπρέτσεβιτς.

Παράλληλα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν με λιγότερες πιθανότητες οι Τσιρίλο, Σταθάκης στα στόπερ και ο Γροντής στα εξτρέμ.

Ο ιταλός αμυντικός ωστόσο ενδέχεται να μείνει εκτός 18άδας, αφού θα πρέπει να μείνουν εκτός αποστολής δύο από τους ξένους. Ο άλλος πιθανός υποψήφιος είναι ο Ράμα.

Σχετικά άρθρα