Pregame Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστική ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο το απόγευμα της Κυριακής (16/2 17:15GR) τον Απόλλωνα Σμύρνης
Με στόχο το τρίποντο για να ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονή περιμένει την Ελαφρά Ταξιαρχία ο Παναιτωλικός.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου βρίσκεται στην 8η θέση με 31 βαθμούς και αν φτάσει τους 34 θα έχει ξεφύγει 12 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Μεγάλο όπλο για τον Παναιτωλικό αποτελεί φυσικά η έδρα του, αφού στο "κλουβί" παραμένει αήττητος, μετρώντας 7 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Το ευχάριστο για τον Χάβο είναι πως μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες τόσο του Θεοδωρίδη, όσο και του Μπακάκη.

Οι 19 παίκτες είναι οι: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Νταλμά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Καλί, Μαρτίνες, Θεοδωρίδης, Κούσας, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων Σμύρνης καίγεται για βαθμούς, καθώς έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα 25 βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από τα μπαράζ.

Η ομάδα του Λόρι Σάντσες μπορεί να αποκλείστηκε στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, αλλά προέρχεται από θετικά αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει τη Ξάνθη και έχοντας πάρει ισοπαλία στη Λιβαδειά.

Εκτός Ριζούπολης πάντως αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού μετράει 6 ήττες, 4 ισοπαλίες και 1 νίκη.

Το σημαντικό πρόβλημα για τον Σάντσες ακούει στο όνομα Αντώνης Πετρόπουλος, αφού ο έλληνας επιθετικός είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Τζόρβα, Γκόμεζ, Χατζηζήση, Αργυρόπουλο, Κανακούδη, Παντελιάδη, Δεληζήση, Άλβαρεζ, Σόντερμπεργκ, Κόρμπο, Τσοκάνη, Μίνγκα, Τσιλιγκίρη, Γκουέλα, Άμπροουζ, Λουσέρο, Κουκ, Μπάρκογλου και Ντάλμπεργκ.
 

Σχετικά άρθρα