Στέφενς: Δεν μας άξιζε να χάσουμε

Ο Χουμπ Στέφενς τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να προσπαθήσει και για δεύτερο γκολ μετά το 0-1 και χαρακτήρισε "τυχερό" τον Αστέρα για τα γκολ που πέτυχε, ενώ πρόσθεσε ότι ο Δικέφαλος δεν άξιζε να χάσει σήμερα. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Χουμπ Στέφενς:
Για το ματς: "Ειδαμε πόσο σκληρό είναι το ποδόσφαιρο και πόσο άδικο μπορεί να γίνει κάποιες φορές. Αν δει κανείς πως παίξαμε και, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά χάσαμε. Ο αντίπαλος με δύο τυχερά γκολ κέρδισε τον αγώνα. Πρέπει να προχωρήσουμε, την Πέμπτη έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και νομίζω πως όλοι μπορούν να δουν πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε και ιδιαιτέρως με τους νέους παίκτες. Συγχαρητήρια στον Αστέρα, όμως εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο".

Για το αν ο ΠΑΟΚ δεν χτίστηκε σωστά το καλοκαίρι:" Δεν είπα πως δεν είχαμε καλούς παίκτες, είπα πως σήμερα είδαμε πως οι νέοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα".

Για την τέταρτη σερί εκτός έδρας ήττα: "Δεν χαρακτηρίζεται ως εκτός έδρας εμφάνιση. Είχαμε συνέχεια την μπάλα, ήμασταν καλύτεροι, δεν υποτιμώ την προσπάθεια του Αστέρα, αλλά σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε".
Για τον αγώνα με την Μπενφίκα: "Ξέρουμε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Νάτχο και ο Σπυρόπουλος. Εχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, κάποιοι πρέπει να μείνουν εκτός. Θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία και θα δούμε πως θα τα πάμε καλύτερα την Πέμπτη".

Σχετικά άρθρα