Ψυχωμένη η Βέροια, πήρε 0-0 στο Βικελίδης

Κράτα με να σε κρατώ ν’ ανεβούμε το βουνό… Η Βέροια «τσίμπησε» βαθμό στο Κλ. Βικελίδης, υποχρεώνοντας σε 0-0 τον Άρη, ο οποίος παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και 4 βαθμούς μακριά από τα μπαράζ παραμονής. "Mπούκαρε" στον αγωνιστικό χώρο ο Σκόρδας. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου προσπάθησαν να «κλέψουν» λίγο από το πάθος που ξεχείλιζε από τις κατάμεστες εξέδρες του «Κλ. Βικελίδης», αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους στο πρώτο 45λεπτο. Αντίθετα, η Βέροια, η οποία είχε οριακά την κατοχή της μπάλας (49%-51%) δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Διούδη, κι αν ο Καλτσάς ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια το πιθανότερο θα ήταν να είχαμε… δράματα στο γήπεδο.

Κι όταν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις σε ένα παιχνίδι, για το οποίο «καίγεσαι», τότε είναι φυσιολογικό η δύναμη και το νεύρο να αντικαθιστούν το καθαρό μυαλό και το αγωνιστικό πλάνο. Η Βέροια δεν είχε νιώσει την πίεση του Άρη μέχρι το 64ο λεπτό, όταν ο Τσουμάνης σέντραρε από αριστερά και το εν κινήσει σουτ του Τάτου πέρασε λίγο άουτ.

Η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στο 73’, με τον Μπουγαϊδη να στοπάρει να σουτάρει και τον Καντιμοίρη να σώζει την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος του, τόσο μεγαλύτερη ήταν η νευρικότητα των γηπεδούχων. Μέχρι και ο Λάμπρος Σκόρδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Μήτσιο, όταν αντικείμενα έπεσαν και τραυμάτισαν τον γενικό αρχηγό της Βέροιας, που καθόταν στον πάγκο.

Το παιχνίδι τελείωσε 0-0, με τον Άρη να διαμαρτύρεται για ένα χέρι – πέναλτι σε κεφαλιά του Τάτου στο πρώτο από τα 7 λεπτά καθυστερήσεων.

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (71’ Οικονομόπουλος), Βανγκέλι, Μανιάς, Μπουγαΐδης, Τσιάρας (84’ Κουσίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης (84’ Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Βεργώνης, Όστοϊτς, Παυλίδης (78’ Τραπ), Καλτσάς (72’ Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαρκάν, Αμαραντίδης.

Σχετικά άρθρα