Βετούλας: Δίκαια ο ΑΓΟΡ, έχουμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα

Ο Απόλλων Πατρών ηττήθηκε από τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο, με τον προπονητή των πατρινών, Νίκο Βετούλα, να παραδέχεται την δίκαιη επικράτηση των κρητικών και να στέκεται στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του στην συνέχεια της Α1."Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Ρεθύμνου. Είναι αυτονόητο ότι κέρδισε δίκαια.

Μας τιμώρησε η ομάδα του Ρεθύμνου, αφού σε 5 δευτερόλεπτα κατάφερε και μας έβαλε 5 πόντους, στο τέλος της 3ης περιόδου και στην αρχή της 4ης.

Οταν ο αντίπαλος πετυχαίνει 40 πόντους σε 13 λεπτά δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Εμείς έχουμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια εκτός έδρας νίκη για να κρατηθούμε στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας αυτή τη στιγμή", είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ανδρέας Οικονομόπουλος ανεφερε: "Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη που έκανε. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, σε μία δύσκολη έδρα.

Θεωρώ ότι μπήκαμε δυνατά αλλά από ένα σημείο και μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Είχαμε πει ότι δεν έπρεπε να τους αφήσουμε να τρέξουν.

Δεν το κάναμε σε όλο το παιχνίδι και για αυτό χάσαμε. Εχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Σχετικά άρθρα