Μαρκόπουλος: Εχουμε πολλά παράπονα

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο τέλος από τον Ολυμπιακό στην Πυλαία, με τον προπονητή του Δικέφαλου του Βορρά, Σούλη Μαρκόπουλο, να εκφράζει τα έντονα παράπονα του για την διαιτησία της αναμέτρησης."Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Η μία όψη ήταν αυτό που έπαιξαν οι παίκτες και η άλλη το πώς σφύριξαν οι διαιτητές. Σαν ΠΑΟΚ έχουμε πολλά παράπονα γιατί τις ίδιες φάσεις οι διαιτητές τις σφύριξαν διαφορετικά για τις δύο ομάδες.

Την τελευταία στιγμή είχαμε πρόβλημα με τον Μπόγρη και θέλαμε να παίξουμε με γρήγορους ψηλούς για να δημιουργήσουμε προβλήματα. Ξεκινήσαμε καλά και μετά ο Ολυμπιακός έβαλε την μπάλα στην ρακέτα και βρήκε λύσεις.

Μετά αντιδράσαμε, δείξαμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και θα έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα στο τέλος.

Ηταν τρεις – τέσσερις φάουλ που ήταν ίδιες και που δόθηκαν φάουλ αλλά δεν δόθηκαν φαουλ αντίστοιχα πάνω στους παίκτες μου.

Θέλουμε να παίζουμε με ίδιους κανόνες, κανένας από τον ΠΑΟΚ δεν έχει πάει στην κλήρωση των διατητών και βλέπετε τι γίνεται εκεί που διαμαρτύρονται για ένα σφύριγμα.

Στο τέλος θέλαμε να παίξουμε ένα πικ εν ρολ στο κέντρο και οι υπόλοιποι παίτες να είναι έτοιμοι για σουτ εφόσον δεχτούν παγίδα", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μαρκ Πέιν ανέφερε: "Είναι απογοητευτικός ο τρόπος που χάσαμε. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και τώρα κοιτάμε μπροστά.

Στο τέλος έγιναν κάποια λάθη και επιτρέψαμε στον Μουν να βάλει ένα μεγάλο τρίποντο. Δεν μπορώ να ξέρω αν έγινε φάουλ στον Κούπερ. Είτε έγινε, είτε όχι τώρα τελείωσε το παιχνίδι.

Κρατάμε την ανταγωνιστικότητα και την διάθεση να παλέξουμε για τα ριμπάουντ.  Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για την συνέχεια".

Σχετικά άρθρα