Καμινιώτης: Δεν μας δόθηκε πέναλτι στην τελευταία φάση

Ο Άρης θα συνεχίσει να παλεύει για να εξασφαλίσει την παραμονή, σύμφωνα με τον Πέτρο Καμινιώτη που υποστήριξε πως έγινε πέναλτι της Βέροιας στην τελευταία φάση.Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο Καμινιώτης:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πήγε καλά. Χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν τόσο πιεστικοί όσο στο προηγούμενο ματς, αλλά στο δεύτερο πιέσαμε. Ηταν και κάποια φάουλ. Με το που ακουμπούσαμε έναν παίκτη τα έδινε εις βάρος μας. Όπως είδαμε μετά ήταν πέναλτι στην τελευταία φάση. Είναι δύσκολο για εμάς, ψάχνουμε τη νίκη δε δεχόμαστε εύκολα γκολ, αλλά όπως βλέπετε και εσείς, μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίζονται πολλά και κρίνονται πολλά.
Μας έλειψε το γκολ. Τι να πούμε για τον κόσμο. Μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Και ο κόσμος έχει καταλάβει πως έχουμε βελτιωθεί. Κρατήσαμε το μηδέν πίσω σε ακόμα ένα παιχνίδι και ας πιεστήκανε και ας μας έβαλε πίσω ο διαιτητής με κάποια φάουλ. Ελειψε το γκολ και χωρίς το γκολ δεν κερδίζει.
Ηταν κάποια σημεία που ήμασταν μακριά. Το συζητήσαμε και μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν πιστεύω πως απειληθήκαμε από εκεί ιδιαίτερα. Είχαμε λίγο μακριά τις γραμμές μας στο πρώτο ημίχρονο, εκεί χάσαμε λίγο έδαφος. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο καλά πιέσαμε και ήταν από στιγμή σε στιγμή να πετύχουμε το γκολ.
Δεν παρατάμε τίποτα, σε κάθε ματς θα μπαίνουμε μέσα για να κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Από την ημέρα που έχουμε έρθει τα καινούργια παιδιά άλλαξε το κλίμα στην ομάδα. Το κάθε ματς είναι ξεχωριστό για εμάς και παίζουμε πάντα για τη νίκη».

Σχετικά άρθρα