Κουσίδης: Δεν το βάζουμε κάτω

Η τύχη και το γκολ έλειπε από τον Αρη και δεν μπόρεσε να κατακτήσει τη νίκη απέναντι στη Βέροια, όπως δήλωσε ο Νίκος Κουσίδης που έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον κόσμο των κίτρινων.Αναλυτικά όσα είπε o παίκτης του Αρη στη Nova:

Για την ισοπαλία με τη Βέροια: »Τα δώσαμε όλα, όσα είχαμε και δεν είχαμε. Δεν τελειώνει όμως τίποτα εδώ, πήραμε ένα σημαντικό βαθμό και τώρα έχουμε τον Πλατανιά. Θα πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».
Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία: »Στενοχωρηθήκαμε, αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω, γιατί ο κόσμος μας στηρίζει. Ηρθε εδώ μας έδωσε δύναμη, φώναξε και θα συνεχίσουμε γι αυτό τον κόσμο, ώστε να του φέρουμε χαρά στο επόμενο παιχνίδι».
Τι δεν είχε ο Αρης στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη: »Στο τέλος πιέσαμε πολύ, αλλά δεν είχαμε λίγη τύχη, ιδίως με τον Αγκάνθο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, δείξαμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε πιο τυχεροί».
Για το ντεμπούτο του: »Θα το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι, ιδίως με όλο αυτό τον κόσμο, αλλά δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα αφού δεν πήραμε τη νίκη. Και ο βαθμός όμως είναι καλός».

Σχετικά άρθρα