Sold out για το ματς με την Μπενφίκα

Κατάμεστο θα είναι το γήπεδο της Τούμπας στο πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα για τους "32" του Europa League, αφού και τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια εξαφανίστηκαν από τους φίλους του Δικεφάλου, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.
Μπορεί ο κόσμος να είναι προβληματισμένος και απογοητευμένος από την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει να αγωνιούν για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού με την Μπενφίκα το βράδυ της Πέμπτης (20/2).

Το πρώτο sold out σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και το μεσημέρι της Δευτέρας (17/2) το δεύτερο, καθώς δόθηκαν στην κυκλοφορία 3.000 κομμάτια, που δεν διατέθηκαν στους κατόχους διαρκείας.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από το πρωί δημιούργησαν ουρές στα εκδοτήρια της Τούμπας ώστε να εξασφαλίσουν κάποιο από τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια για το ματς με τους "Αετούς".

Μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν και η Τούμπα ετοιμάζεται να βάλει τις καλές της ώστε να υποδεχθεί το μεγάλο αυτό παιχνίδι, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ευελπιστούν πως η ομάδα τους θα εμφανίσει το καλό της πρόσωπο και θα είναι ανταγωνιστικός κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Πορτογαλίας.

"Sold out! Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ – Μπενφίκα (Πέμπτη 20/02, 20.00)! Η Τούμπα πάλι, θα είναι καζάνι…", ανέφερε πριν από λίγα λεπτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο facebook.

Σχετικά άρθρα