Μπιμπισίδης: Σχέδιο εναντίον του Άρη!

O τεχνικός σύμβουλος του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, μίλησε για την κατάσταση της ομάδας και την πολύ δύσκολη συνέχεια. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην διαιτησία και τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις και πως υπάρχει ένα κακόβουλο σχέδιο που δεν αφήνει τους κίτρινους να παλέψουν για την παραμονή τους.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπιμπισίδης στον Arena Fm:
Για το παιχνίδι με την Βέροια:
“Η συγκομιδή των βαθμών που θα έπρεπε να έχουμε και με το ματς της Βέροιας έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Χθες πήγε στράφι ένα ημίχρονο με έναν κόσμο που δίνει δύναμη στην ομάδα του παρά την πίκρα του. Δυστυχώς στράφι έχει πάει όλος ο πρώτος γύρος και τώρα κυνηγάμε να μαζέψουμε τα κακώς κείμενα”.
Για το τι ευθύνεται για την κακή βαθμολογική κατάσταση της ομάδας:
“Τα αποτελέσματα δείχνουν πως έχει υπάρξει κακός σχεδιασμός και όλοι οι ξένοι έφυγαν κάτι που δεν έχει γίνει σε άλλη ομάδα. Πρέπει να μπορέσουμε αλλά και να προσπαθήσουμε επί ίσοις όροις να παλέψουμε για την επιβίωση μας. Αυτά που γίνονται εντός και εκτός έδρας δεν γίνονται πουθενά. Αισθανόμαστε την αδικία στο πετσί μας και δεν θυμάμαι ποτέ κάτι παρόμοιο. Αυτές οι διαιτησίες που υπάρχουν είναι κακές. Φαίνεται πως υπάρχει ένα κακόβουλο σχέδιο εναντίον μας το οποίο δεν μας αφήνει να παίξουμε για την παραμονή μας. Έχουν πίεση τα παιδιά αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μια ομάδα αν δεν έχει καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Επίσης η πρώτη παράβαση έγινε πάνω στον Μπουγαίδη που ο αντίπαλος του τράβηξε την φανέλα. Μόνο αν πέσει ο παίκτης είναι πέναλτι; Το χέρι δεν ήταν πέναλτι; Ακούω τους διαιτητές που βγαίνουν στις τηλεοράσεις να λένε διάφορα. Σε οποιαδήποτε άλλη έδρα θα δίνονταν αυτά. Είναι άνισος ο αγώνας του Άρη. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον Άρη και αυτό δίνει σε κάποιους τον χώρο να κάνουν κακό στην ομάδα. Τους δόθηκε χώρος από το καλοκαίρι που δεν έγινε μια ανταγωνιστική ομάδα. Φταίμε και εμείς.
Κάναμε μια νίκη με τον Πανιώνιο και γράψανε τα πάντα. Ο Λαναρής βρέθηκε κάτω επειδή έφαγε ένα παγάκι. Μετά είπε ακριβώς ότι εκτελούσε διαταγές και ότι ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του. Έκανε λες και έπαθε εγκεφαλικό. Δεν γίνεται να κάνεις σπασμούς λες και λιποθύμησε για να λήξει το παιχνίδι. Τα παιχνίδια πρέπει να λήγουν στο γήπεδο. Η ενορχήστρωση είναι φανταστική. Τι άλλο έγινε στο Χαριλάου; Τίποτα απολύτως. Ο Πανιώνιος έβγαζε πόσες ανακοινώσεις επειδή έχασε το παιχνίδι.  Με την Βέροια δεν δίνει το φάουλ του Αγκάνθο και άλλα πολλά. Στο πέναλτι ο διαιτητής είναι στα τρία μέτρα. Τι να την κάνω μετά την συγνώμη; Μακάρι να μην πληρώσουμε τους τρεις βαθμούς στην Λιβαδειά. Ακόμα και εκεί το πρώτο γκολ μπαίνει από ανύπαρκτο άουτ και το δεύτερο από ανύπαρκτο κόρνερ. Δεν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος; Σε κάθε παιχνίδι αυτό γίνεται. Με τα Γιάννινα δόθηκε πέναλτι από το τοίχος. Κάτι παρόμοιο έγινε και με την Βέροια. Δεν υπάρχει ισότητα για τον Άρη στο πρωτάθλημα”.
 Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά:
“Εμείς θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα πάμε μέσα στον Πλατανιά μια πολύ καλή ομάδα για να δώσουμε ότι έχουμε. Θα πάμε για δυο αποτελέσματα καθώς αν χάσουμε θα ξεφύγει ο Πλατανιάς. Αφού ήμαστε καλά στην άμυνα θα πάμε να σκοράρουμε και να πάρουμε και την νίκη. Πρέπει όμως να μας αφήνουν να παίζουμε. Βλέπω και την απογοήτευση μέσα στην ομάδα και τους παίκτες πλέον”.
Για τον αν υπάρχει θέμα προπονητή:
“Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Γίνονται απλά συναντήσεις μετά το ματς για τα τι γίνεται μέσα στην ομάδα. Δεν νομίζω πως πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα προπονητή”.
Για την κούραση στην ομάδα:
” Ο Μπακασέτας έχει βγάλει κούραση γιατί δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του όπως και κάποια άλλα παιδιά αλλά όλοι παλεύουν. Κάποιες φάσεις δεν έγιναν γκολ αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει και εμείς να παίρνουμε κάποια σφυρίγματα. Εμείς κάναμε μια νίκη με τον Πανιώνιο και όλη η γη γύρισε ανάποδα”.
Για τον αν μπορεί να σωθεί ο Άρης:
“Ο Άρης μπορεί να σωθεί έστω και μέσα από μπαράζ. Έτσι όπως είναι τα παιχνίδια ενώ παίζουμε και εκτός έδρας με κάποιες ομάδες που θέλουν βαθμούς υπάρχουν πιθανότητες να σωθούμε. Όλα θα κριθούν από το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Αν χάσουμε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Με ισοπαλία θα υπάρχουν ελπίδες όμως θα πρέπει η ομάδα να κερδίσει τα τέσσερα ματς στην έδρα της”.

Σχετικά άρθρα